Interwad
Image default
Aanbiedingen

Denkt u weleens na over een borstvergroting?

Veel vrouwen denken er weleens over na om een borstvergroting te laten doen. U ook? Het vergroten van de borsten is een van de meest gevraagde esthetische ingrepen. Dat komt doordat de borst voor veel vrouwen ontzettend bepalend is voor het lichaamsbeeld en zelfvertrouwen dat ze hebben. Doordat de technologieën in de plastische chirurgie de laatste jaren veel ontwikkeling en verbetering hebben doorgemaakt, is de borstvergroting een van de meest veilige procedures.

Wat u moet weten voordat u een borstvergroting laat uitvoeren

Voordat u besluit om een borstvergroting te ondergaan, is het belangrijk dat u het een en ander weet over de ingreep. Het uitvoeren van een borstvergroting is bij de praktijk Mediclinic nabij Antwerpen een dagbehandeling. De ingreep gebeurt onder volledige narcose. De behandeling gebeurt er in uiterst steriele omstandigheden. Hierdoor wordt er veilig en voorspelbaar gewerkt.

Hoe wordt de borstvergroting bij een kliniek dicht bij Antwerpen uitgevoerd?

Wanneer u kiest voor een borstvergroting bij de kliniek in de buurt van Antwerpen, weet u zeker dat u een 100% natuurlijk resultaat ontvangt. Dat komt doordat er gewerkt wordt met hoogwaardige protheses. U krijgt levenslange garantie. Daarnaast wordt er gewerkt met een uitstekende plaatsingstechniek en ontvangt u deskundig advies bij het kiezen van het juiste implantaat. Op deze manier helpt de specialist u om een mooi en natuurlijk resultaat te realiseren.

Bent u er klaar voor om een borstvergroting te laten uitvoeren?

Nadat u zich goed heeft ingelezen over de ingreep en goed heeft nagedacht over wat precies uw wensen zijn, kunt u een afspraak maken. Tijdens de eerste afspraak kiest u (met advies van de specialist) welke vorm, stevigheid en volume u graag wilt hebben. U ontvangt een nauwkeurige meting en probeert verschillende pasprotheses uit. Op die manier krijgt u al een goed beeld van de eindresultaat. U gaat dus vol zekerheid de operatie in. Een afspraak maakt u heel eenvoudig. Neem simpelweg telefonisch contact op met de kliniek naar keuze.  

https://www.mediclinic.be/nl