een refurbished device

Tegenwoordig wil iedereen duurzaam leven, het is goedkoper en je doet wat voor het milieu. De trend van voorkomende artikelen blijft aanhouden sinds de crisis. We worden een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu natuurlijkerwijs. Desondanks vinden veel personen gebruikte artikelen eng en willen toch liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished!

Wat is Refurbished?

Je ziet het hedendaags vaak langskomen op bijvoorbeeld Groupon en vanzelfsprekend in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished producten. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet gaan weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished worden voorkomende artikelen die door een kenner weer een nieuw leven in geblazen wordt. De deskundige vervangt de minder of niet werkende onderdelen voor nieuwe. De refurbished toestellen worden altijd goed getest op gebreken.

Waarom refurbished?

Accu – Alle refurbished smartphones beschikken over een geheel kersverse batterij. Een accumulator verliest, naarmate de tijd vordert, aan kracht. Dit geldt niet voor jouw refurbished telefoon. De oude batterij is gesaneerd en vervangen. Zo ben je er honderd% van verzekerd dat je over een uitstekend werkzaam accumulator beschikt.

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van 2 jaar op al onze refurbished smartphones. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot gaan of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Een Refurbished toestel is een stuk minder duur dan een nieuwe gsm en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te korten en daarom is een refurbished Iphone een goede oplossing. Een refurbished iPhone kopen is een perfect plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished slimme telefoons niet van kersverse Apple iphones te onderscheiden zijn. De functies en het uiterlijk worden als die van een nieuw device.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished samsungs kiest:

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw toestel is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen 24 uur krijg je jouw apparaat – geheel krasvrij – bezorgd.

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en voordeliger dan ooit!

Bruikbare bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo eenvoudig is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw smartphone refurbished wordt gratis en binnen 24 uur bezorgd.

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je desondanks niet helemaal tevreden over je refurbished gsm? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de mogelijkheid te beschikken. Eenvoudig retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

 

Gebruikte Iphone kopen

U kunt bijvoorbeeld een Iphone kopen op een marktplaats of u kunt een gebruikte iphone kopen bij een firma. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een bedrijf of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere voordelen als je het bij een bedrijf koopt is dat Alle Iphones worden nagekeken en getest. De iphones werken nog goed en je krijgt er garantie op.

 

Een refurbished Iphone 6s kopen?  

Bezoek de website voor meer informatie