Interwad
Image default
Aanbiedingen

Ergonomische bureaustoel

Ergonomische bureaustoel 

Tegenwoordig hoor je het overal: de ergonomisch bureaustoel. Aan het begin van het coronavirus werkten veel mensen vanuit huis. Iedereen probeerde thuis de ideale werkomgeving te creëren. Op deze manier was het de bedoeling dat iedereen ongestoord thuis de werkzaamheden voort kon zetten. Niet iedereen is deze periode even goed afgegaan, maar uiteindelijk hebben wij met ons allen ons uiterste best gedaan. Een ergonomische bureaustoel kan natuurlijk niet ontbreken op jouw thuiswerkplek, maar waarom is een ergonomische bureaustoel eigenlijk onmisbaar? Wij vertellen jou graag meer over deze bureaustoel. Bekijk het assortiment voor meer bureaustoelen. 

 

Voor wie? 

Een ergonomische bureaustoel is geschikt voor de werknemers die gedurende de dag veel zitten. Een prettige stoel is belangrijk voor optimale concentratie. Iedereen die wel eens een paar uur heeft doorgebracht op een oncomfortabele bureaustoel, weet exact hoe dit voelt. Een oncomfortabele bureaustoel brengt niet alleen een slecht humeur met zich mee, maar het heeft ook invloed op jouw gezondheid en productiviteit. De ergonomische bureaustoel is in principe geschikt voor iedereen die haar werkzaamheden vaak zittend uitvoert. 

 

Normale bureaustoel 

Een normale bureaustoel wordt vaak gemaakt in de massa, waardoor ze over het algemeen een lagere prijs bevatten. Je denkt wellicht dat het geld bespaard om normale bureaustoelen te kopen, maar het tegendeel is waar. Een bureaustoel van lagere kwaliteit heeft namelijk een sterke invloed op de productiviteit en gezondheid van de medewerkers. Door een goede productiviteit en gezondheid van de werknemers, verdien je wellicht weer meer geld. Het is belangrijk om de goed voor de medewerkers te zorgen. Ze zijn namelijk bezig om top prestaties te realiseren voor jouw onderneming

 

Kenmerken ergonomische bureaustoel

Wellicht denk je dat iedere bureaustoel dezelfde basis heeft. Dit is ook niet geheel fout, iedereen bureaustoel beschikt namelijk over een zitgedeelte en een rugleuning. Een ergonomische is te herkennen aan haar aanpasbaarheid. Iedere werknemer heeft een andere lengte en voorkeurshouding. Om voor iedere werknemer de juiste bureaustoel te kunnen kiezen, kies je voor een verstelbare bureaustoel. Elke werknemer kan op deze manier na eigen voorkeur de bureaustoel passend maken aan zijn eigen voorkeuren. Door gebruik te maken van de juiste ergonomische bureaustoel, krijg je de juiste ondersteuning gedurende een werkdag. Ontdek meer informatie bij Kato. 

 

https://www.katokantoorinrichting.nl/