Interwad
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar een passend vloerkleed bij jouw interieur?

Ben jij van plan om het interieur van jouw huis te veranderen? Dan mag een vloerkleed niet ontbreken. Obbyo heeft een ruim assortiment aan diverse vloerkleden. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, materialen, merken en zelfs verschillende vormen. Door de ruime keuze aan vloerkleden kan het soms lastig zijn om de juiste te kiezen. Ben je op zoek naar een iets specialer vloerkleed? Neem dan een kijkje naar een Momo Rugs vloerkleed. Deze vloerkleden zijn speciaal ontworpen voor personen die graag buiten te lijntjes kleuren en zichzelf als durfal omschrijven. In deze blog lees je twee punten waar je op moet letten bij het aanschaffen van een vloerkleed.

 

Het formaat

Wanneer je van plan bent om een Momo Rugs vloerkleed te kopen, is het belangrijk om goed na te denken over het formaat van het vloerkleed. Er is namelijk een ruime keuze aan verschillende formaten. Het zijn er eigenlijk zoveel dat je bijna niet meer weet welke je moet kiezen. Veel mensen kiezen voor een formaat zoals: 170×240 cm, 200×300 cm of 250×350 cm. 

 

Om erachter te komen welk formaat vloerkleed het best bij jouw interieur past, kun je kranten op de vloer leggen. Knip de kranten in hetzelfde formaat als dat jij jouw vloerkleed wilt. Op deze manier krijg je de beste indruk van de ware grootte van het vloerkleed. Lukt dit niet? Er zijn ook voldoende mogelijkheden om een vloerkleed op maat te laten maken. 

 

Het materiaal

Een vloerkleed is verkrijgbaar in verschillende materialen. Bij een Momo Rugs vloerkleed kun je kiezen uit vier soorten, namelijk: bamboe, viscose, wol en polyester. Het materiaal wol is het oudste en bekendste materiaal dat wordt gebruik voor het produceren van vloerkleden. Een vloerkleed van wol geeft je woonkamer warmte en het is daarnaast ook nog eens makkelijk schoon te houden. Het materiaal viscose wordt vaak verkeerd begrepen. Dit materiaal is eigenlijk gemaakt van hout, maar het lijkt op kunstmatige vezels. Viscose wordt gemaakt van cellulose wat vergelijkbaar is met zijde. Kijk voordat je een keuze maakt over het soort materiaal eerst even naar welke uitstraling jij jouw woonkamer ermee wilt geven. Het materiaal kan namelijk erg bepalend zijn. 

 

https://www.obbyo.nl