Interwad
Image default
Aanbiedingen

Verhuizen onder lastige omstandigheden? Tips van Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Een verhuizing kan onder normale omstandigheden al een hele klus zijn waar u maanden tegenaan zit te hikken. Het kost bakken met energie, veel tijd en ook financieel kan het flink tegenvallen. Tijdens de verhuizing gaat het normale leven ook nog eens door. Er dient gewerkt te worden, eventuele sportieve activiteiten in teamverband die niet zomaar (tijdelijk) gestopt kunnen worden en de kinderen zullen toch ook naar school moeten. Dit zijn echter omstandigheden waar nagenoeg iedereen mee te maken krijgt bij een verhuizing. Er zijn ook omstandigheden die nog meer aandacht en energie vereisen. Denk aan een gedwongen verhuizing, een verhuizing met jonge kinderen, verhuizen bij een scheiding of verhuizen met mensen met gezondheidsklachten. Wij van Verhuisbedrijf Snelle Jongens in Den Haag geven u tips om te verhuizen onder lastige omstandigheden.

Een gedwongen verhuizing

Een gedwongen verhuizing kan meerdere redenen hebben. U zit bijvoorbeeld in de schulden of u kunt uw huur niet meer betalen. Dit kan ervoor zorgen dat de woningcorporatie u gedwongen uit uw huis moet zetten. De verhuizing komt dus totaal onverwachts wat het inschakelen van een verhuisbedrijf lastig kan maken. Ook het inschakelen van familie en/of vrienden kan op korte termijn problemen met zich mee brengen. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens hebben we veel ervaring met gedwongen verhuizingen. Vaak weten we op korte termijn passende oplossingen te bedenken die de zorgen grotendeels weg zullen nemen.

Verhuizen bij een scheiding

Bij een scheiding is een verhuizing onontkoombaar. Vaak heeft een koppel het huis samen aangeschaft en gaat het huis bij een scheiding verkocht worden of één iemand blijft in de woning zitten waardoor de ander zal moeten verhuizen. In het eerste geval zal de woning tussen drie woningen plaatsvinden in plaats van twee. Dit vereist een zeer goede planning en een duidelijke labeling van dozen. Maak in zulke gevallen duidelijke afspraken over wie wat in het bezit krijgt zodat hier geen verwarring over ontstaat. Met name tijdens de al stressvolle verhuizing, kan dit zeer veel problemen met zich meebrengen. In het geval er ook kinderen in het spel zijn, dient er ook met de ex-partner overeen moeten komen over wie de voogdij over de kinderen krijgt. Probeer hier samen uit te komen zonder ruzie. De gang naar de rechter dient voorkomen te worden, dit om de kinderen zo weinig mogelijk ellende mee te geven van de scheiding.

Verhuizen met kinderen

Veel kinderen kunnen niet wachten om te gaan verhuizen. Er wacht een nieuw avontuur, een nieuwe buurt en een nieuwe omgeving. Echter heeft het ook zo zijn keerzijde. Moeten de kinderen naar een nieuwe school of moeten ze hun vriendjes- of vriendinnetjes achterlaten wanneer ze naar een nieuwe plek gaan die soms aan de hele andere kant van het land is. Betrek uw kinderen zoveel mogelijk bij de verhuizing, communiceer alles met ze en geef ze de vrijheid om hun nieuwe kamer zelf in te richten. Dit versoepelt de beleving van de verhuizing bij uw kinderen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij van verhuisbedrijf Snelle Jongens hebben veel ervaring met verhuizen onder moeilijke omstandigheden. Indien u meer vragen heeft, bezoek dan onze website of neem telefonisch contact op via 085-0655424.

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/