Autoschade in of aan uw auto? Dit wordt vakkundig gerepareerd door de autogarage in Heerlen

Heeft u autoschade omdat u een paaltje heeft geraakt? Of is de bekleding van uw autostoelen versleten? Bij WellColl Groep bent u aan juiste adres voor alle soort reparaties aan interieur en exterieur. De gecertificeerde monteurs van deze specialist hebben ruime ervaring in het repareren van allerlei soorten schade. Of u nu autoschade heeft of schade aan uw motor, camper, truck of ander voortuig, WellColl Groep  in Heerlen zorgt dat  u in een mum van tijd weer de weg op kunt in een veilig en goed uitziend voertuig.

Het herstel van autoschade op een duurzame wijze in Heerlen

Bij het herstellen van autoschade komen er afvalstoffen vrij die belastend zijn voor het milieu. WellColl Groep probeert het milieu zo min mogelijk te belasten. Zij zijn continu bezig met het optimaliseren van duurzame processen in het repareren van autoschade in Heerlen. WellColl Groep beschikt over de certificering van Stichting Duurzaam Repareren, waardoor u verzekerd bent van reparaties op een duurzame wijze die het milieu niet belasten. U kunt bij een professioneel autoschadebedrijf in Heerlen terecht voor reparaties aan uw auto, motor, truck of camper. Van schade aan de lak tot het vervangen van de ruit. Door de jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van kwalitatief schadeherstel.

Veel meer dan alleen repareren van autoschade in Heerlen

WellColl Groep is de specialist in het repareren van autoschade in Heerlen. Maar ze kunnen helpen met veel meer zaken. Deze veelzijdige specialist biedt alles op het gebied van reparaties, waxoyl-behandelingen en camperonderhoud. Op zoek naar een unieke uitstraling voor uw auto? Laat uw autoruiten tinten door deze specialist. Zij helpen u ook verder wanneer u de schade moet verhalen op de verzekering van de andere partij. Dit nemen zij geheel voor u uit handen, en dat helemaal gratis! Zij doen een intake, waarbij de schade wordt vastgelegd en helpen met het volledig invullen van het schadeformulier en het contact met de verzekeraar.