Kies voor dé specialist als u een Amerikaanse auto wilt importeren

Wilt u nu eindelijk die schitterende Amerikaanse auto, die u al lang op het oog heeft, in Nederland importeren? U laat de auto op een veilige manier importeren door Marlog Car Handling. Maar dit is niet het enige. Auto’s, motoren, oldtimers en boten worden professioneel van en naar elke plaats in de wereld vervoerd. Of u nu wilt samenwerken op professioneel niveau, of dat oldtimers uw passie als particulier zijn, Marlog Car Handling is het bedrijf gespecialiseerd in auto import dat u zoekt. Ieder voertuig wordt veilig, voordelig en snel vervoerd. Naar auto import bedrijven hoeft u niet verder meer te zoeken.

De procedure tijdens het importeren van een Amerikaanse auto

Heeft u al een importvergunning voor uw Amerikaanse auto? En is het Nederlandse kenteken al aangevraagd? Of de geïmporteerde auto een Nederlands kenteken mag krijgen, wordt onderzocht door de RDW, de Rijksdienst voor het Wegverkeer. De RDW onderzoekt onder andere of de auto voldoet aan milieueisen om de weg op te mogen. Deze milieueisen zijn ook belangrijk voor het vaststellen van de BPM. Nadat de BPM is betaalt ontvangt u het kentekenbewijs. Ondanks alle procedures kunt u efficiënt een auto importeren met Marlog Car Handling. Dus wilt u een Amerikaanse auto importeren? Kies voor dé specialist!

Een duidelijk stappenplan wanneer u de opdracht geeft een Amerikaanse auto te importeren

Het importeren van een Amerikaanse auto is een grote operatie. Een medewerker van Marlog Car Handling gaat graag voor u naar Amerika om uw droomauto op te halen en alle procedures te regelen. Vervolgens wordt de auto verscheept. Bij aankomst in Nederland wordt de auto rijklaar gemaakt. Ook regelt het bedrijf de verzekering en het kenteken voor u. Het hele proces wordt geregeld door de specialist. Kies daarom voor een van de beste auto import bedrijven van Nederland. Het maakt niet uit of u een auto wilt importeren uit Amerika, Canada, Japan of Dubai, de specialist heeft connecties over de hele wereld.