Kies voor specialist in auto inkoop in omgeving Rotterdam

Zoekt u een partij die uw kapotte auto wil opkopen? Of bent u een klusser en zoekt u onderdelen voor uw auto, kies dan voor de inkoop van onderdelen bij Autosloperij de Zaag in de omgeving van Rotterdam. Deze specialist in Krimpen aan de Lek is de diegene die u zoekt. Zij zijn een echt familiebedrijf en hebben meer dan veertig jaar ervaring in de autobranche. Ze beschikken over meer dan 13.000 vierkante meter met sloopauto’s en een magazijn met meer 3.000 vierkante meter aan auto-onderdelen. Deze zijn alle van diverse merken, zodat er voor iets wils tussen zit! Tevens verkopen zij ook tweedehandsauto’s met een nieuwe APK en voldoen zij aan alle certificeringen en keurmerken die aan een Nederlandse autosloperij worden gesteld. Bij deze specialist kiest u dus niet alleen voor ervaring maar ook voor kwaliteit.

Ga langs bij de specialist in auto inkoop nabij Rotterdam voor deskundig advies

Een specialist in de auto inkoop in de omgeving van Rotterdam geeft u advies over de montage van nieuwe auto-onderdelen. Door dit montageadvies plaatst u bijvoorbeeld zelf gemakkelijk aircompressoren, handgeschakelde versnellingsbakken, cilinderkoppen of een nieuwe motor. U kunt dit advies vertrouwen omdat zij al meer dan 40 jaar ervaring hebben in de autodemontage branche. Hoe deze specialist voor auto inkoop nabij Rotterdam heet? Autosloperij de Zaag in Krimpen aan de Lek. Zij zijn gespecialiseerd in de autohandel, autodemontage en montage en beschikken over 13.000 vierkante meter met sloopauto’s van diverse automerken. Kiest u voor de onderdelen van een specialist in de omgeving van Rotterdam?

Auto inkoop, montage en demontage bij een specialist in de buurt van Rotterdam

Heeft uw auto schade opgelopen en wilt u deze verkopen aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in de inkoop van schadevoertuigen in de omgeving van Rotterdam? Kies dan voor een specialist als Autosloperij de Zaag in Krimpen aan de Lek. Zij houden zich niet alleen bezig met inkoop van een auto nabij Rotterdam, maar demonteren, recyclen en verkopen auto-onderdelen. Wist u bijvoorbeeld dat uw voertuig met schade voor meer dan 95 procent kan worden gerecycled? Daarnaast beschikt deze specialist over een ruim magazijn met een grote voorraad van auto-onderdelen van diverse bekende merken. U kunt bij dit bedrijf nabij Rotterdam dus niet alleen terecht voor het verkopen van uw auto maar ook voor de inkoop van tweedehands onderdelen.