Interwad
Image default
Beauty en verzorging

Bezoek deze salon regelmatig en laat jezelf waxen in Amsterdam-West

Wil jij genieten van een zijdezachte huid? Bezoek dan zeker beautysalon Senzera in Amsterdam-West en laat je waxen. Deze specialisten hebben jarenlange ervaring met diverse ontharingstechnieken, waardoor zij uitstekend in staat zijn om jou volledig naar wens te ontharen. Na je eerste bezoek merk je wellicht dat de haren vrij snel weer beginnen te groeien en terugkeren. Naarmate je deze salon vaker bezoekt, zul je merken dat de haren steeds minder snel terug beginnen te groeien. De reden hiervoor is het feit dat waxen een erg grondige manier van ontharen is, waarmee je ook de wortels meeneemt. Naarmate je jezelf vaker laat waxen in deze beautysalon in Amsterdam-West, neemt de haardichtheid af. Je haar groeit dus minder snel terug en het haar dat weer terugkeert, is een stuk zachter dan eerst. Uiteindelijk geniet je drie tot vier weken van een zijdezachte huid na een bezoek aan Senzera in Amsterdam.

De methode van het waxen

Je laat bij deze beautysalon in Amsterdam-West alle delen van je lichaam waxen, ook de moeilijk bereikbare plekken. Ongeacht de plek die je laat waxen, gaan de ervaren specialisten van Senzera in Amsterdam op deskundige wijze te werk volgens een duidelijk stappenplan, namelijk:

  • Indien nodig worden je haren alvorens de behandeling getrimd, zodat ze ongeveer één centimeter lang zijn. Deze lengte garandeert het beste resultaat.
  • Vervolgens brengen deze specialisten de wax en vliesstroken aan.
  • Zodra de wax koud en hard is, worden de vliesstroken tegen de haarrichting in verwijderd.
  • Eventuele waxresten worden verwijderd en indien gewenst brengen deze specialisten een verzachtende lotion aan.

Laat je ontharen

Ben je geïnteresseerd en wil je jezelf graag laten waxen door de ervaren specialisten van Senzera uit Amsterdam-West? Neem dan gerust contact met hen op en maak een afspraak. Deze experts verwelkomen jou graag in hun beautysalon, zodat ze jou kunnen laten genieten van een zachte huid.

https://senzera.com/nl/