Interwad
Image default
Bedrijven

Code M camera

Heb jij een webshop? Dan is het handig om up to date te zijn van hoeveel producten er nog in je magazijn zijn. Je kan dat natuurlijk doen door elke keer je weer een voorraad bij vult alle producten te gaan tellen en dat aantal dan in te geven in de webshop. Dat is allemaal perfect mogelijk maar het neemt wel tijd in beslag die je kan besparen. Naast dat het veel tijd kost is dit aantal niet altijd even up to date. Het is mogelijk dat er mensen bij je magazijn langs komen die niet via de webshop besteld hebben en dus gewoon rechtstreeks in je magazijn kopen. Rechtstreeks in het magazijn kopen betekent een voorraad vermindering in je magazijn die niet doorgerekend wordt in de webshop.

Om te zorgen dat je voorraad wel altijd up to date is raad ik je aan om gebruik te gaan maken van qr code printer. Je hoeft dit eenmalig te doen op al je producten, als je dit ook nog eens laat doen door je fabrikant is het helemaal mooi meegenomen. Wanneer je werkt met gecodeerde producten hoef je de code alleen te scannen en op die manier is altijd duidelijk waar het product zich bevindt. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je een bestelling doet van 200 producten, deze producten zijn allemaal gecodeerd. Als je deze bij jou thuis laat aankomen en scant dat deze zijn binnengekomen wordt meteen dit aantal bij je voorraad gescand. Op die manier hoef je achteraf niet nog eens je voorraad aan te passen. We spreken hier over Code M camera, een techniek die jouw als ondernemer veel tijd zal besparen.

Het is een grote investering in het begin, maar een investering die je veel geld zal gaan opleveren doordat je er tijd mee bespaard. Besparing in tijd is een opbrengst in geld. Succes ermee!

Bezoek de website voor meer informatie