Interwad
Image default
Bedrijven

De avondwinkel

Idris is een jonge 29 jarige Nederlander van Turkse komaf. Na vijf jaar in loondienst gewerkt te hebben in een magazijn gaat Idris nu een nieuwe stap in zijn leven wagen en wil hij zijn eigen avondwinkel gaan openen in de binnenstad van Den Haag. Hij heeft tijdens zijn jaren in loondienst een aardig kapitaal bij elkaar gespaard en heeft een mooie locatie in het centrum van Den Haag uitgekozen om zijn avondwinkel te openen. Ter voorbereiding op de opening van de winkel heeft Idris al contact gehad met diverse leveranciers. Hij is enkel en alleen nog op zoek naar een leverancier van zuivelproducten. Dit blijkt echter moeilijk te zijn en Idris besluit om voorlopig dit onderwerp nog even uit te stellen.

Het volgende onderwerp waar Idris zich mee bezig gaat houden is de beveiliging van zijn avondwinkel. Den Haag is namelijk een harstikke mooie stad maar ook een stad waar de criminaliteit hoog is dus een goede beveiliging van de winkel is noodzakelijk.  Hij gebruikt een code printer om al zijn artikelen te voorzien van een barcode. Barcode printen gaat op deze manier erg eenvoudig merkt Idris op. Ter beveiliging van zijn producten hangt Idris drie camera´s op die alle hoeken van de zaak duidelijk op beeld brengen.

Uiteindelijk weet Idris ook een goede leverancier te vinden met betrekking tot de zuivelproducten voor zijn avondwinkel. Dit betekent voor Idris dat bijna alles geregeld is rondom de oprichting van zijn avondwinkel. Het enige wat Idris nu nog moet regelen is een bank met wie hij kan gaan samenwerken als ondernemer. Dit is nog best wel een moeilijke keuze aangezien er veel verschillen bestaan tussen de financiële producten die diverse banken aanbieden. Na lang wikken en wegen kiest Idris uiteindelijk voor de Rabobank. De opening van de avondwinkel kan nu eindelijk gepland gaan worden.

Bezoek de website voor meer informatie