Interwad
Image default
Bedrijven

Een echte nep kerstboom voor u!

Kijkt u ook al uit naar december. Met al de gezellige feestdagen. Heel de familie bij elkaar. Leuke cadeautjes en heerlijk eten. Klinkt allemaal hartikke goed. Maar we ook allemaal het voorafgaande werk van al dit leuke. Het komt er immers allemaal niet van zelf te staan. Het vergt toch wel wat moeite om het allemaal goed in elkaar te steken. Wilt u afname in het werk wat u moet verrichten ter voorgaande van de feestdagen? Daar kunnen wij namelijk mee helpen! De kerstboom is bijvoorbeeld een hoop werk. Het uitkiezen ervan, het naar huis brengen, het opzetten, het versieren. En laten we naalden die overal terecht komen niet vergeten. Om dat allemaal te voorkomen kunt u heel gemakkelijk een kunstkerstboom kopen bij ons!

U heeft mateloos veel keuze bij ons. Een complete kerstboom met versiering of besneeuwd. Van een luxe tot een basis kerstboom. Ze zullen helemaal tot hun recht komen in uw woonkamer. De kunstkerstbomen uit de basic-lijn zijn niet van echt te onderscheiden door hun natuurlijke vorm en kleur. De bomen zijn vol en hebben een gelaagde structuur, net zoals een echte kerstboom. De kunstbomen bestaan uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt kunnen worden. De takken van de bomen klappen dan vanzelf uit. Het zult veel lasten van uw schouders ontnemen, waarna u nog meer van de feestdagen kunt genieten.

U kunt ook kijken bij ons assortiment van luxe all-in pakketten. Deze kerstbomen lijken nóg echter dan onze basiskerstbomen, door de toevoeging van kunststof ‘Nordman’-takjes aan het eind van elke tak. Bovendien hebben onze luxe kerstbomen meer decoraties. De kerstballen zijn ook nog eens groter en rijker gedecoreerd, waardoor de boom er nog mooier uitziet.

Bij ons het u het meeste waarde voor uw geld. Mede dankzij de gratis verzending. We beschikken tot unieke all-in-one pakketten, wat u veel werk zal ontnemen. Vooral ook omdat het supersnel klaar is voor de kerst! De bestellingen zijn ook nog inclusief LED-verlichting. Fijne feestdagen!

Bezoek de website voor meer informatie

Gerelateerde artikelen

Bij de opslagruimte in Amsterdam Zuid van de opslagman.nl kan je terecht voor een oplossing

Niet meer naar de bouwmarkt maar online een Makita accu aanschaffen

Waarom bedrijfskleding bedrukken met logo?