Interwad
Image default
Bedrijven

Letselschade opgelopen, wat nu?

Bent u aangereden met een auto en heeft u letselschade opgelopen, wat nu? Uw gezondheid is het aller belangrijkste. Na een ongeval kan u lichamelijk of geestelijk letsel zijn opgelopen. Deskundige bij ons in dienst maken zich hard voor het letsel dat u heeft opgelopen. Zij willen zich hard maken om uw geleden letsel vergoed te krijgen. Dit noemen wij ‘smartengeld’. Om smartengeld te ontvangen is er vaak veel contact nodig met de verzekeraar, dit houdt in dat er veel heen en weer gebeld moet worden. Ook voor materiële schade oftewel vermogensschade willen wij ons hard maken, want door een ongeval kunt u misschien niet meer aan het werk en zo loopt u veel geld mis. Dit willen wij u kunnen geven door met de verzekeraar te bellen van de tegenpartij.

Letselschade advocaat

Mocht uzelf de dupe zijn geworden van een ongeval en u kunt een tijd niet werken? Neemt u dan een letselschade advocaat in handen die u uw geld kan geven voor de schade die u heeft opgelopen. U loopt namelijk veel geld mis als u door een ongeval thuis moet zitten of in het ziekenhuis moet liggen. Ook de ziekenhuis kosten zijn niet goedkoop deze dagen. Neemt u daarom een advocaat in handen en zorg samen met uw advocaat dat er een zo groot mogelijk bedrag van het ongeval terug komt in eigen handen.

Bedrijfsongeval

Mocht u slachtoffer zijn geworden van een bedrijfsongeval, dan heeft u veel zorgen aan uw hoofd! Het hoeft niet altijd uw schuld te zijn maar het wordt vaak in de schoenen geschoven van de werknemer. De werknemer is niet aansprakelijk, het bedrijf is namelijk aansprakelijk voor uw veiligheid. U heeft het al moeilijk genoeg met het letsel dat u heeft opgelopen, misschien kunt u daardoor niet eens werken. Naast u letsel krijgt u er ook nog eens de schuld van, diet kan te veel voor u worden, neem daarom een advocaat in handen.

Bezoek de website voor meer informatie