Interwad
Image default
Bedrijven

Mailmaps doet met emailmarketing bij uw klant een belletje gaan!

U wil een event bekend maken of u wil uw product verkopen en u weet niet hoe u dat het beste aanpakt? Mailmaps reikt u de nieuwste en meest efficiënte oplossing aan: via een zeer gerichte mailcampagne behaalt u het optimale resultaat! Stel: u heeft een bedrijf van verse groenten die aan huis worden besteld en u wil in de provincie waar u woont deze aanbieding bekend maken?

Samen met mailmaps selecteert u precies deze families die u wil bereiken. U betaalt per contactadres, dus geen verspilling aan mailings waar u toch niks aan hebt. Of u wil net wel over heel Nederland publiciteit maken voor een rockfestival dat voor de eerste keer georganiseerd wordt en dat in het “wereldje” met veel toeters en bellen moet gelanceerd worden.

Doeltreffende aanpak

Mailmaps zorgt voor een doeltreffende en snelle aanpak met deze perfecte vorm van emailmarketing. U wil de verkoop van uw chocoladereep wat extra boosten met een aankoopbon die de klant een reductie aanbiedt bij een duo-aankoop? Mailmaps zorgt dat uw bon onmiddellijk bij de consument in de mailbox terecht komt. Uw aantrekkelijke deal krijgt direct de nodige aandacht. De geadresseerde hoeft slechts te kliken en hij kan zijn bon uitprinten en meenemen naar de winkel.  Onze databank bestaat alleen uit mailadressen van consumenten die pertinent aangegeven hebben dat zij mogen/willen informatie krijgen over commerciële aanbiedingen.

Mailmaps werkt volledig volgens de legale bepalingen van de privacy-wet.  U kan uw email-campagne verder koppelen aan een antwoordkaart of een direct-response-actie. Want “Meten is Weten” en aan de hand van die cijfers zal u overtuigd zijn van de efficiëntie van deze methode.  U kan uw mail helemaal zelf ontwerpen en personaliseren. Natuurlijk kan Mailmaps u hierbij helpen en adviseren. De lengte, de inhoud en de look van uw bericht zijn immers doorslaggevend voor de impact van uw boodschap. U komt met uw persoonlijke boodschap heel snel en opvallend binnen bij de klant op zijn PC. Uw mededeling moet dan ook “catchy” zijn en verleidelijk: Mailmaps kent de knepen van dit vak! 

Modern adverteren

Dit is een nieuwe, moderne manier van adverteren: u spreekt uw cliënt heel direct aan, heel persoonlijk en zonder omwegen. Doordat u de mailadressen zorgvuldig kunt selecteren komt uw boodschap heel gericht aan bij de consumenten die u zoekt: dus is er heel weinig of geen “waste” en geen verspilling van nutteloos advertentiebudget.  Mailmaps is de leider in deze sector: alle mailadressen zijn correct, actueel en legaal. Mailmaps is enorm flexibel naar de klant toe wat regiobepaling en mailinhoud betreft. Mailmaps is super professioneel wat follow-up en rapportage betreft. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor Mailmaps.  Mailmaps doet niet aan telefoonverkoop, maar doet bij uw prospect wel een belletje rinkelen!

Bezoek de website voor meer informatie