Interwad
Image default
Bedrijven

Snel en simpel uw kerstpakket in huis

Een verrassend kerstpakket bestellen voor uw personeel? De kerst worden door veel mensen gezien als de mooiste tijd van het jaar. Bent u daarom op zoek naar een kerstpakket of geschenk voor uw relaties of medewerkers? Dat is zeer begrijpelijk. Want als u uw relaties via deze weg laat weten dat u aan hen denkt, krijg u er vaak complimenten en waardering voor terug.

Moeilijke keuze

Maar waar koopt u deze kerstpakketten dan? Door het grote aantal aanbieders is het vaak lastig een keuze te maken. Denkt u eens aan het online bestellen van een pakket bij ons, makkelijk en snel vanuit huis. Voor ons is het van belang dat we voor ogen houden wat uw doel is als het gaat om het geven van een pakket. Hiermee onderscheiden wij ons van andere (online) aanbieders, waar vaak het pakket zélf centraal staat.

Een breed en gevarieerd aanbod voor iedereen

Een kerstpakket bestellen betekent dat u keuze heeft uit een breed en gevarieerd aanbod. Om het u makkelijk te maken bieden we u twee opties. Namelijk het kiezen uit de veelzijdige collectie, die te vinden is in onze webshop, of volledig maatwerk.

De online collectie bevat pakketten van verschillende tarieven, categorieën en groottes. Wanneer u kiest voor volledig maatwerk kunt u de pakketten zelf samenstellen in één van onze showrooms maar wij presenteren ook graag onze voorstellen voor een pakket, bij u op locatie. Wij zijn pas tevreden als uw relaties of medewerkers verrast zijn door het geschenk. Wij kunnen ons echter voorstellen dat het kiezen van één geschenk of kerstpakket voor iedereen lastig kan zijn omdat elk mens zijn/haar eigen voorkeur heeft. Daarom hebben wij als extra optie de online keuzetool. Hierbij stelt u zelf meerdere pakketten samen, waar uw collega’s of relaties een keuze uit kunnen maken. Zo is er altijd iets leuks voor iedereen!