Interwad
Image default
Bedrijven

Uiterlijk is belangrijk

Het uiterlijk is belangrijk, anders zou je niet zoveel tijd voor de kledingkast en de spiegel doorbrengen. Het uiterlijk van producten is ook heel erg belangrijk, want net als bij mensen is een goede uitstraling een positieve bijkomstigheid die je kans op succes vergroot. Natuurlijk, er zijn consumenten die een product kopen puur omdat ze dat product willen, maar verreweg de meeste consumenten laten zich, meer dan dat ze denken, beïnvloeden door het uiterlijk van het product en diens verpakking.

Stel, je gaat een nieuwe TV kopen en je ziet er twee staan. Een grote, mooie die alleen in bubbeltjes plastic is ingepakt en een iets kleinere, minder goed afgewerkte in een mooie doos met strakke afbeeldingen en handige informatie. De kans is groter dat je de tweede koopt, ondanks dat de eerste je meer aanspreekt. Dit laat het belang van een goed uiterlijk en dus een goede verpakking zien.

Een product dat is verpakt in karton of plastic is gemakkelijk te voorzien van een goed design. Een hot foil printer is dan wat je nodig hebt, want hiermee kan je op een breed scala aan ondergronden printen, van plastic tot hout tot metaal en kunststof. Ook het product zelf kan met de juiste hot foil printer voorzien worden van de juiste print.

Niet alleen voor de eindgebruiker is het uiterlijk relevant, ook voor de tussenpartijen is het een voordeel als het design goed is. Dit houdt in dat deze makkelijk te verschepen en stevig is, maar bijvoorbeeld ook voorzien is van de juiste informatie en codering. Codering is voor jouzelf ook enorm handig en is gemakkelijk toe te brengen. Het enige dat men nodig heeft is een coding and marking systeem dat speciaal is ontworpen om automatisch producten te coderen.

Bezoek de website voor meer informatie