Interwad
Image default
Boeken en Tijdschriften

Dit is de uitgeverij waar jij je spirituele boeken eenvoudig bestelt

Ben je op zoek naar nieuwe spirituele boeken om te lezen en wil je deze bij een erkende uitgeverij bestellen? Dan ben je op de juiste plek bij Uitgeverij Panta Rhei. Niet alleen koop je bij deze uitgeverij je spirituele boeken, maar ook het aanleveren van een manuscript is hier mogelijk. Ben jij een schrijver en denk je dat deze uitgeverij past bij jouw verhaal? Dan mag deze als geheel worden aangeleverd, maar ook een gedeelte mag je insturen ter illustratie. De boeken die passend zijn bij deze uitgeverij bevatten veel concrete oefeningen en opdrachten. Denk hier dus ook aan. Je vermeldt bij je aanlevering de korte uitleg over het onderwerp, over jezelf en welke doelgroep je hiermee wilt bereiken. Het vakkundige team leest jouw manuscript en reageert binnen enkele weken.

Lees boeken die gaan over meditatie

Ben je geen schrijver op zoek naar een uitgeverij maar lees je wel dolgraag spirituele boeken? Deze uitgeverij heeft een overzichtelijke webshop waar jij diverse onderwerpen vindt binnen de spiritualiteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan boeken over meditatie. Dit hoeft niet per se te zijn in de vorm van op een kussen zitten met je ogen dicht. Meditatie gaat verder dan dat. Je kan namelijk ook leren te mediteren door bijvoorbeeld te wandelen of yoga te beoefenen. Je ontdekt het allemaal door erover te lezen en diverse technieken te proberen. Je vindt altijd wel iets wat bij je past, zodat je op jouw eigen manier even je gedachten uitschakelt en tot jezelf komt.

Neem contact op bij vragen

Zit je nog met vragen en wil je graag iemand bij deze uitgeverij persoonlijk spreken? Dat is geen enkel probleem. Je vindt de contactgegevens via de website en er is altijd wel een enthousiaste medewerker die je graag verder helpt. Ontdek het allemaal bij Uitgeverij Panta Rhei!