Professionele geluidsnabewerking voor alle muziek van popmuziek tot jingles

De mogelijkheden wat betreft geluidsnabewerking zijn eindeloos bij een professionele geluidsstudio in Amsterdam. Heeft u bijvoorbeeld goede muziek nodig voor een commercial? Dan kan dit hier gecomponeerd en geproduceerd worden, natuurlijk in samenspraak met u. Is de muziek al aanwezig, maar moet er nog een voice over ingesproken worden? Ook dat is mogelijk. Het is ook mogelijk om het ruwe eindproduct te onderwerpen aan professionele geluidsbewerking. Van commercials tot popmuziek en tot presentaties, met geluidsnabewerking in een geluidsstudio in Amsterdam kunt u alle kanten op. Er is voldoende zitruimte en er wordt gewerkt met de nieuwste technieken om het mooiste geluid te krijgen.

Een soundlogo of jingle opnemen in een geluidsstudio in Amsterdam

Muziek kan voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Zo kun je bijvoorbeeld een soundlogo laten maken door een geluidsstudio in Amsterdam. Dit is een herkenbaar melodietje dat helemaal bij de waarden van het merk past en vaak voor commercials gemaakt wordt. Het is onderdeel van het corporate theme; een groter geheel van muziek dat geïnspireerd is door de merkwaarden van een bedrijf. Niet te verwarren met een jingle, dat ter bevordering is van de herkenbaarheid van een radiostation of programma. Ook bedding wordt vaak gebruik op de radio, als achtergrondmuziek tijdens een voice over. Al deze producties hebben professionele geluidsnabewerking nodig.

Mixing en mastering in de geluidsstudio in Amsterdam

Zowel voor commercials, radiojingles, video’s als liedjes is geluidsnabewerking van essentieel belang. Er zijn verschillende manieren waarop geluid kan worden bewerkt. Allereerst is er mixing. Bij mixing worden alle muzieklagen bij elkaar gevoegd, ook de voice over of zang. Deze wordt zodanig bewerkt dat alles goed en harmonieus samen klinkt. Het is belangrijk om hiervoor naar een echte geluidsstudio in Amsterdam te gaan. Daarna gaan we over tot mastering. Dit is het compatible maken van de eindmix zodat het afspeelbaar is op alle speakers, computers, telefoons en televisies en het nog steeds net zo goed klinkt als in de geluidsstudio in Amsterdam.

Bezoek de website voor meer informatie