Interwad
Image default
Dienstverlening

Professionele taaltrainingen op maat voor diverse sectoren bij The Square Mile

Bent u op zoek naar zakelijke taaltrainingen die specifiek zijn afgestemd op uw sector? Dan bent u bij The Square Mile aan het juiste adres! Met hun ruime ervaring en expertise bedienen zij verschillende sectoren, waaronder energie, engineering, financiële sector, gezondheidszorg, tuinbouw, ICT & telecom, industrie, logistiek, offshore, ontwikkelingswerk, publieke sector en zakelijke dienstverlening. Of u nu behoefte heeft aan zakelijk Engels voor ingenieurs, financieel Duits voor de financiële sector of medisch Nederlands voor de gezondheidszorg, The Square Mile heeft een zakelijke taalcursus op maat voor elke sector om professionals te helpen hun communicatievaardigheden te verbeteren en succesvol te zijn in hun vakgebied. Daarnaast bieden zij ook basiscursussen Nederlands en taaltrainingen zakelijk Nederlands aan, met een focus op verschillende sectoren. Met een persoonlijke aanpak, ervaren taaltrainers en praktische oefeningen, zorgt The Square Mile ervoor dat u snel vooruitgang boekt en uw taaldoelen kunt bereiken. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Wat is het verschil tussen de basiscursus Nederlands en de taaltraining zakelijk Nederlands? 

Het verschil tussen de basiscursus Nederlands en de taaltraining zakelijk Nederlands is het niveau en de focus van de training. De basiscursus Nederlands is bedoeld voor mensen die geen of weinig kennis hebben van de Nederlandse taal. Het doel van deze cursus is om eenvoudige zinnen te begrijpen en hierop te kunnen reageren in alledaagse situaties. De zakelijke taaltraining Nederlands daarentegen gaat een stapje verder en is bedoeld voor mensen die al enige basiskennis hebben van de Nederlandse taal. Het doel van deze training is om zelfvertrouwen op te bouwen in zakelijke situaties, zoals het geven van presentaties, het schrijven van e-mails en het voeren van telefoongesprekken.

De taaltrainingen van The Square Mile kunnen profiteren van verschillende sectoren. Enkele voorbeelden van sectoren die kunnen profiteren zijn de financiële sector, de gezondheidszorg, de ICT & telecom, de industrie en de zakelijke dienstverlening. De trainingen worden op maat gemaakt en aangepast aan de specifieke behoeften van de sector en het bedrijf. Dit zorgt ervoor dat de trainingen optimaal aansluiten bij de praktijk en direct toepasbaar zijn. De taaltrainingen Nederlands van The Square Mile zijn ideaal voor bedrijven die hun medewerkers willen voorzien van de taalvaardigheden die nodig zijn in de zakelijke wereld.

Leer je taal beter met hulp van The Square Mile

Wil je jouw taalvaardigheden verbeteren? Met onze professionele taaltrainingen helpen wij je om jouw taal beter onder de knie te krijgen. Of je nu wilt werken aan je spreekvaardigheid, schrijfvaardigheid of grammatica, onze ervaren taaltrainers staan voor je klaar.

Bij The Square Mile geloven we in een persoonlijke aanpak. Daarom stemmen we de taaltraining volledig af op jouw niveau, behoeften en doelen. Of je nu een beginner bent of al vergevorderd, wij zorgen ervoor dat je de taal op een efficiënte en effectieve manier leert. Met behulp van praktische oefeningen, interactieve lessen en persoonlijke feedback zorgen we ervoor dat je snel vooruitgang boekt.

Wacht niet langer en verbeter jouw taalvaardigheden met hulp van The Square Mile! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen zorgen we ervoor dat jij je doelen op het gebied van taal kunt bereiken.

https://www.thesquaremile.nl/