Ruime keuze op het gebied van industriële vloeren

Op het gebied van industriële vloeren is er veel te kiezen. Dit soort vloeren zijn immers in diverse soorten en maten leverbaar. U kunt daardoor kiezen voor een look die u vindt passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Zo kunt u kiezen voor ESD vloeren in heel veel verschillende kleuren, met een betonlook, een marmeruitstraling of een siergrindprint. Klanten kunnen bij een specialist op het gebied van onderhoudsvriendelijke industriële vloeren kiezen voor een coating die zij stijlvol vinden. Wist u overigens dat industriële vloeren ook geschikt zijn voor particulieren? Een industriële vloer met beton- of marmerlook, een troffelvloer of grondtapijt is een heel geschikte en stijlvolle vloerafwerking in iedere woning.

Industriële vloeren, zoals ESD vloeren, geschikt voor diverse toepassingen

In verscheidene sectoren wordt tegenwoordig gebruikgemaakt van industriële vloeren. Voorbeelden hiervan zijn de chemische industrie en voedingsmiddelenindustrie. ESD vloeren laten leggen gebeurt ook in diverse soorten werkplaatsen, distributiecentra en winkelruimtes. Zelfs in parkeergarages zijn industriële vloeren terug te vinden. En waarom niet? ESD vloeren zijn duurzame vloeren; ze gaan lang mee en zijn dus de investering waard. Ook zijn ze heel makkelijk en snel goed schoon te maken. U bent niet veel tijd en geld kwijt aan het onderhoud van industriële vloeren. Van deze voordelen wil iedereen toch genieten.

Industriële vloeren, waaronder ESD vloeren, die voldoen aan de gestelde eisen

Bent u op zoek naar een hygiënische en duurzame vloer? Dan kiest u voor industriële vloeren. Deze moeten van hoge kwaliteit zijn, slijt- en stootvast, elastisch, antistatisch en bestand tegen chemicaliën zijn. Bovendien dienen ze ook te voldoen aan de HACCP richtlijnen. De bovenstaande eisen zijn algemene eisen die aan alle industriële vloeren, denk ook aan ESD vloeren, gesteld worden. Afhankelijk van de sector waarin de vloeren worden gelegd, gelden er ook nog aanvullende eisen. Bovendien kan een klant ook zelf wensen ten aanzien van zijn of haar ESD vloeren of industriële vloeren hebben. Een specialist kan hier vaak gehoor aan geven.

Bezoek de website voor meer informatie