Interwad
Image default
Dienstverlening

Waarom een incasso advocaat bij business2business incasso’s?

De incasso advocaat.

Tegenwoordig worden openstaande vorderingen vaak verhaald door een deurwaarderskantoor. Toch is het verhalen van een openstaande vordering van oudsher het werk van een advocaat.

Een incassoadvocaat is gespecialiseerd in het verhalen van incassovorderingen. De advocaat kan daarbij wel verder gaan dan een deurwaarder. Zo kan hij een faillissement aanvragen, beslagen leggen en procederen bij de rechtbank. Vooral met procederen hebben advocaten veel ervaring. Hetgeen zich uitbetaald in een hogere kwaliteit dienstverlening.

Indien U veel business 2 business werkt Uw reputatie bij Uw klanten natuurlijk het belangrijkst. Ook Uw incassoproces maakt onderdeel uit van Uw imago. Een brief van een advocatenkantoor laat dan een professionele indruk achter bij Uw klanten.

Vertrouwen

De incassoadvocaat staat onder toezicht van de NOvA en moet zich om die reden aan strikte gedragsregels houden. Hij is ook partijdig wat betekent dat hij altijd voor uw belang moet opkomen. Bovendien is een advocaat verplicht geld van cliënten op een aparte derdengeldenrekening te plaatsen. Zelfs indien een incassoadvocaat failliet gaat is Uw geld niet verloren.

Wilt U hier meer informatie over de incasso advocaat?

Bezoek de website voor meer informatie