Wat is de prestatiewinst door het chiptunen van uw BMW?

Bereken op de website van Chip Performance wat chiptunen kan doen voor uw BMW. Selecteer het type BMW en het handige tooltje op de website berekent wat de winst voor u is. Deze prestatiewinst wordt weergegeven in PK en koppel. PK geeft het vermogen aan, wat onder andere de maximum snelheid bepaalt. Meer koppel betekent dat uw auto meer trekkracht heeft en sneller kan accelereren. Chiptunen is overigens, vaak in tegenstelling tot opvoeren, volledig legaal. Dat komt doordat er gewerkt wordt met de reeds aanwezige software in het motormanagementprogramma en omdat de prestaties enkel worden geoptimaliseerd binnen de toegestane parameters.

Beter motormanagement door chiptuning voor BMW, Volkswagen en andere Duitse merken

U krijgt een ruime dienstverlening voor BMW en andere moderne auto’s bij Chip Performance. Geef uw BMW of Audi een boost door het chiptunen van Chip Performance. Chiptunen wordt in de auto-industrie vaak toegepast. Op het moment dat een nieuwe auto van de band rolt, zijn er beperkingen in de motor aangebracht om de voldoen aan verschillende richtlijnen op het gebied van milieu en prestatie. Omdat natuurlijk geen enkele autofabrikant het risico wil lopen op een claim, zijn de parameters van deze beperkingen erg ruim ingesteld. Vaak veel meer dan wettelijk verplicht is. Kijk vooral eens op de website en kom erachter wat chiptuning voor uw auto kan doen!

Chiptuning voor BMW ten opzichte van opvoeren, wat is het verschil?

Het chiptunen van BMW, Audi en Volkswagen is populair. Maar wat is chip tunen nu eigenlijk? Is het hetzelfde als de auto opvoeren of is het wat anders? De overeenkomst is dat beide methoden worden gebruikt om de prestaties van de motor te verhogen. Bij opvoeren wordt de motor echter tot het randje van zijn kunnen aangepast, hoofdzakelijk om de snelheid zoveel mogelijk te verhogen. Bij chiptuning wordt het motormanagement strakker afgesteld waardoor de auto niet alleen sneller rijdt, maar juist ook bij lagere snelheden minder brandstof verbruikt. Kom anders gezellig langs bij Chip Performance voor meer informatie over chiptuning.

 

Bezoek de website voor meer informatie