Interwad

Datamax kan mijn cd drukken

Interwad

Nu een cd drukken

Ik werk voor een bandje en wilde een cd drukken laten. Omdat de band op het punt van doorbreken staat, neem ik niet genoegen met de eerste de beste firma die ik tegenkom. Ik wil echt een professionele kwaliteit in handen hebben. Daarom besloot ik eens wat verder te kijken dan mijn neus lang was. Ik ging op internet zoeken en kwam veel sites van bedrijven tegen die mij niet konden bieden wat ik wilde. Ik was erg teleurgesteld. Maar ik gaf niet op en bleef verder kijken.

Datamax kan mijn cd drukken

Toen kwam ik de site van Datamax tegen. Ik had meteen een goed voorgevoel, maar wist nog niet wat mij te wachten stond. Ik heb nogal speciale wensen voor een cd drukken, dus ik besloot meteen maar contact op te nemen om te bespreken of dit mogelijk was. Ik merkte dat dit een firma is die geen ‘nee’ te koop heeft. Daarom ging ik met hen in zee, en achteraf bezien is dat een verstandige keuze geweest. Ik kon namelijk profiteren van:

  • een enorm assortiment op het gebied van de verpakkingen
  • een regeling om auteursrechten te verkrijgen
  • lage prijzen op alle artikelen
  • een professionele service die erg klantgericht was.

Ik raad het iedereen aan

Toen ik dus een cd drukken wilde, heb ik voor dit bedrijfje gekozen. Dat was een goed besluit. Ik ben erg tevreden met de geweldige service die het bedrijf levert. Daarnaast heb ik niet het gevoel dat ik te veel betaal. Ik heb te maken met eerlijke prijzen voor het cd drukken. Als ik dus nog eens een cd drukken wil, dan zou ik zeker weer voor hen kiezen, want dit is me heel goed bevallen. Kijk op de website voor meer informatie.

Bezoek de website voor meer informatie