Interwad
Image default
Eten en drinken

Als u in Hilversum woont is dit uw slager

Heeft u regelmatig een teleurstellend stuk vlees uit de supermarkt in uw pan liggen? Had u niet liever een smakelijker stuk vlees gegeten? Als u uit Hilversum komt, dan is een bezoek aan deze slager zeker de moeite waard. Als gespecialiseerde slagerij vindt u hier de allerlekkerste stukken vlees. Of nu gaat om varkensvlees, lamsvlees, kippenvlees en rundvlees. Of het nu gaat om gehakt of hele stukken vlees die u in de pan kunt grillen, bij Floor Poelier slaagt u altijd voor een overheerlijke maaltijd.

De slager voor iedereen in Hilversum

Als dé slager van Hilversum is Floor Poelier een echt begrip. Hoe komt dat? In de eerste instantie uiteraard door het geweldig lekkere vlees dat hier te koop is. Maar dat is nog niet alles. Wist u dat Floor Poelier al 85 jaar een slager in Hilversum is? Op dit moment staat de vierde generatie aan het roer en de slagerij gaat nog steeds als een trein. Kenmerkend voor deze slager in Hilversum is de flexibiliteit. U laat aan de slagers weten waar u naar op zoek bent, en zij doen hun uiterste best om het voor u te realiseren. Dit kan zelfs op bestelling. Heeft u geen tijd om op uw gemak naar de stukken vlees te kijken die aangeboden worden door deze slagerij? Dan kunt u eenvoudig uw eten bestellen via de webwinkel.

Overheerlijke kant-en-klaarmaaltijden en de beste soepen

Koken is een waar genot. Wat is er nu mooier dan een biefstuk in uw pan rare of medium rare te bakken? Toch kost dit ook tijd, en dat heeft u wellicht niet altijd. Ook dan bent u bij deze slagerij in goede handen. Hier kunt u immers ook de allerlekkerste kant-en-klaarmaaltijden kopen. Even in de magnetron of oven en u geniet van een verantwoorde en zeer smakelijke maaltijd. Dit geldt ook voor de lekkere soepen die u kunt kopen bij deze Hilversumse slager.