Interwad
Image default
Geschenken

Bierviltjes bedrukken

Een feestelijke, speciale gebeurtenis vraagt om een speciale actie: laat uw bierviltjes bedrukken met een toepasselijke foto of tekst. Lees meer…

Bierviltjes bedrukken met foto & tekst

Ons bedrijf Feestviltje.nl kan net die extra meerwaarde bieden om van elke feestelijke gelegenheid een succes te maken, verhoog de feestvreugde en zet diegene(n) om wie het feest draait extra in de spotlights, met bedrukte bierviltjes! Natuurlijk kunt u ook festiviteiten aankondigen op bierviltjes, of andere items. Wij helpen u graag met het bepalen van uw keuze. 

Bierviltjes bedrukken? U regelt het op Feestviltje.nl

Wellicht hebt u zelf al een leuk creatief idee voor bedrukte bierviltjes, maar het kan ook zijn dat u wat extra hulp nodig hebt: wij staan altijd voor u klaar. Zo kunt u onze brochure opvragen met voorbeelden van bedrukte bierviltjes, daarnaast kunnen wij u helpen met het ontwerp van een bierviltje. Voor elke feestelijke gelegenheid kunt u bij ons terecht!

Gratis monster van bedrukt bierviltje aanvragen

Op onze website kunt u altijd gratis een voorbeeld aanvragen van bedrukte bierviltjes, zodat u een idee kunt krijgen van het te verwachten product. Daarnaast treft u op de website onze tarieven aan en product specificaties. Wilt u snel uw bedrukte bierviltjes geleverd hebben? Geen probleem: binnen 48 uur kunnen wij een spoedlevering, naar aangepast tarief, voor u verzorgen! 
Bezoek snel onze website voor uitgebreide informatie!

Bezoek de website voor meer informatie