Interwad
Image default
Geschenken

Gepersonaliseerde kado’s bedrukken met eigen afbeelding of foto bij webshop Gozi

Een heleboel personen hebben een foto op canvas thuis hangen. Hoe tof om daar je eigen foto op canvas te hebben hangen. Met een plaatje die je helemaal speciaal voor dit doel hebt gemaakt. Of het is een foto die je in het verleden zelf eens hebt geschoten en vele prachtige herinneringen bij je naar boven haalt dat je hem in een grote formaat wilt hebben. Gozi.nl heeft de handigste programmaatje op het internet om je eigen foto op canvas te ontwikkelen. In je eigen kleuren en jouw eigen voorkeuren.

Een poster voor in de tuin, de leukste versiering aan de wand in de achtertuin. Meer en meer mensen zijn op zoek een tuinposter creatie. Als decoratie. Ergens tegen de schutting van het terras bijvoorbeeld. Of als vorm van decoratie, ter versiering van die kale muur waar je al een lange tijd iets voor zoekt. Een klimop aan de muur? Dat is natuurlijk ook een mogelijkheid. Maar een tuinposter decoratiestuk is vele malen specialer en in natuurlijk ook veel gemakkelijker om te onderhouden.

De vlieger erg hoog in de , het touw gespannen, even inhalen en vervolgens weer laten vieren, zodat de mooie vlieger verder kan. Nog hoger in de lucht. Op Scheveningen, op een schoolveldje of heerlijk in de wei. De vlieger beweegt op de windvlagen. De magie. Het gevoel dat je stiekem die vrije vlieger zou willen zijn. Hoeveel kinderen en ouders smullen niet intens van die beleving! Maak jouw unieke vlieger. Gozi maakt die ervaring nog bijzonderder. Want op Gozi.nl ontwerp je jouw persoonlijke vlieger. Een vlieger waarop jouw foto staat. Van een persoonlijke versie als kado voor een speciaal persoon tot vele honderden of zelfs duizenden vliegers als zakelijke kado.

Speelkaarten lenen zich zeer goed als een persoonlijke relatiegeschenk; een klein en bescheiden cadeautje dat zeker wel voor een heleboel genot zorgt. Als weggevertje bij de open dag of een jubileumfeest, in de kleuren en stijl van het merk; als kadootje voor de aanwezigen van een partij; maar ook in de persoonlijke thuissfeer, in een bescheiden hoeveelheid: een stok kaarten voor de grootouders, met een foto van de familie. Hoe speciaal en waardevol!

Wil je als school trendsetter voor de dag komen, creeer dan jouw unieke kwartetspel. Met foto’s die aandacht trekken of waar de kinderen bij thuiskomst over vertellen. Een kwartetspel is ook een superleuk kado voor het zakelijke leven, speciaal voor een een jubileumfeest. Je introduceert je bedrijf of werknemers op een erg open manier. En wees er maar zeker van dat het kwartetspel thuis gespeeld wordt!

bij webshop Gozi maak je heel gemakkelijk je eigen memory. Met foto’s van het gezin of van een bijzondere vakantietijd. Zo’n ding geeft nog meer vreugde. Tranen van het lachen als de kids de foto van onze gekke grootvader omdraait. En mocht jouw geheugen dan in vele gevallen niet meer zo krachtig functioneren als dat van de kids of klein kids, je eigen memory zal ervoor zorgen dat de bijzondere herinnering in ieder geval zeker wel blijft.

Je unieke button ontwikkelen? Dat is helemaal geen moeilijke klus in deze periode. Via drukkerij Gozi heb je in een paar stappen je persoonlijke button gemaakt. Daarbij nemen wij je per stap mee in het opmaakproces. Van het selecteren van de foto tot en met het op maat slijpen ervan, in elke gewenstevorm en kleurstijl. En wil jij jouw product tussentijds bewaren? Totaal geen probleem bij drukkerij Gozi. Dan ga je op een ander tijdstip gewoon weer verder.

Bezoek de website voor meer informatie