Keuze uit diverse technieken voor paraplu’s bedrukken

Bij een specialist heb je keuze uit diverse technieken voor paraplu’s bedrukken. Laat je goed adviseren over de ideale techniek voor jouw product. Wil je de naam van jouw merk, bedrijf of club laten opvallen en daarvoor badlakens of paraplu’s laten bedrukken? Op maat gemaakte merchandiseproducten, dat is wat je van jouw specialist kunt verwachten. Zo kun je kiezen voor tampondruk, een bedrukkingsmethode die vaak toegepast wordt bij producten met een niet-vlakke ondergrond, of een transferdruk, op basis van transferpapier. Ook breien, borduren, weven en zeefdrukken behoren vaak tot de mogelijkheden. Informeer gerust eens bij jouw specialist welke productiemethode het meest geschikt is het bedrukken van jouw merchandiseproducten, zoals paraplu’s of badlakens.

Paraplu’s of badlakens bedrukken? Profiteer van gratis ontwerp service

Wil je ook het ontwerp van jouw bedrukte badlakens overlaten aan een specialist? Dan ben je bij een erkend bedrijf aan het juiste adres. Het bedrijf waar je jouw promotiemateriaal laat drukken kan vaak ook helpen om jouw wensen en vage ideeën om te zetten in een passend design waar je helemaal tevreden mee bent. Jouw specialist wil namelijk ook dat jij het beste productieresultaat geleverd krijgt. Een perfect merchandiseproduct hoort immers voorzien te zijn van een perfecte professionele opdruk. Bespreek jouw wensen ten aanzien van jouw opdruk met jouw specialist, hij of zij zal daar zeker gehoor aangeven. Deze ontwerp service is overigens gratis en dat maakt het professioneel bedrukken van badlakens of paraplu’s een stuk aantrekkelijker.

Paraplu’s of badlakens bedrukken: val op met de juiste merchandise

Als je bekend wilt worden met jouw club, bedrijf of merk is reclame maken een noodzaak. Op die manier leert het grote publiek jou kennen. Dat kan natuurlijk met spotjes op tv of het nodige drukwerk, maar wat is er nu leuker dan reclame maken door middel van merchandise. Jouw naam overal op straat zien, op sjaals, kleding, vlaggen, sieraden, bidons, mokken, kantoorartikelen, snoepjes en tassen, dat zou toch gaaf zijn! Al deze producten, waaronder ook paraplu’s en badlakens, kan je laten bedrukken bij Merchandise Fabriek.

Bezoek de website voor meer informatie