Interwad
Image default
Gezondheid

De baten van schone bloedvaten

Begin met een schone lei door middel van het voedingssupplement Vascu Vitaal. Door dit middel houd u gemakkelijk uw bloedvaten schoon. Op deze manier kan uw lichaam een doorstart maken en weer fris op weg kan gaan. Het is een middel wat essentieel is om gezond en fit te blijven. Wat zit er nou precies in Vascu Vitaal tabletten? Daar kunt u in dit artikel meer over lezen.

Vitamine K ondersteund u in de strijd voor schone bloedvaten. Het werkt als volgt, het help de stolling van je bloed gemakkelijker en beter te laten verlopen. Een tekort van deze vitamine kan hersenbloedingen veroorzaken.

Fysosterolen zijn stoffen die lijken op een soort van cholesterol, maar ze werken juist tegen een te hoge cholesterol opname in je lichaam. Sterker nog de stof zorgt er juist voor dat de cholesterol waarde daalt. Wat dus ook weer de kans op hard en vaat ziektes verminderd. Ze zijn te vinden in celmembranen van planten bijvoorbeeld noten of sojabonen.

Vroeger werd de stof rutine ook wel vitamine P genoemd. Dit is ten onrechte gebleken en men heeft deze naam dan ook laten vallen. Wat is het dan wel? Een flavonide glycoside, van nature komen dit type stoffen alleen voor in planten. Ze zijn opgebouwd uit een suiker en een niet suiker en hebben een belangrijke fysologische en farmalogische functie. De werking van rutine komt er ongeveer op neer dat ijzerionen in je bloed niet gaan binden met waterstofperoxide, dit voorkomt weer beschadigingen aan de celwand, verminderd klontering van het bloed en voorkomt ontstekingen.

Alpha Liponzuur is een meervoudig onverzadigd vetzuur die onder de groep van omega-3 vetzuren. Het is een essentiële stof die helaas niet door je eigen lichaam geproduceerd kan worden. De stof komt onder andere voor in de hersenen, waar het helpt om alles stabiel te houden. Daarnaast werkt het ook bij de vermindering van cholesterol en elasticiteit van de bloedvaten.

Bezoek de website voor meer informatie