Interwad
Image default
Gezondheid

Erectieproblemen behandelen met Erectiepil

Wat is de oorzaak van erectieproblemen?

Erectieproblemen komen in vele vormen voor en kent ook een mix van verschillende oorzaken. Erectieproblemen is een alomvattende betekenis voor problemen met het krijgen, behouden en de hardheid van een erectie. Wanneer dit bij jou niet helemaal vlekkeloos gaat, dan kan dat op ten duur erg slopend zijn. Zowel lichamelijk als psychische. Hieronder een opsomming van de meest voorkomende oorzaken.

  • Pijnklachten: fysieke pijnklachten kunnen ervoor zorgen dat je minder zin hebt en een lager libido creëert, maar kan ook erectieproblemen veroorzaken. Bezoek de huisarts wanneer pijnklachten voor erectieproblemen zorgt. Wellicht dat de arts je een pijnstillend middel kan voorschrijven. Let er hierbij wel op, dat dit verder geen invloed moet hebben op het krijgen van een erectie.
  • Faalangst: faalangst is nogal lastig vast te stellen. Dit is te vergelijken met stress van korte duur, bijvoorbeeld voor een tentamen of presentatie. Symptomen zijn zweten en een snelle hartslag. Faalangst kan ontstaan door eerdere gebeurtenissen. Bij deze angst is het aan te raden om eens gebruik te maken van een erectiepil. De erectiepil zorgt er dan voor dat je meer zelfvertrouwen krijgt.
  • Stress/depressie: beide hebben een zeer slechte uitwerking op je gezondheid, en bevloeiden tevens je libido en kan een erectiestoornis in de hand werken.
  • Verminderde gezondheid of overgewicht: in beide gevallen, dient er iets aan gedaan te worden. Zorg dat je meer beweegt en gezond eet. Denk er ook altijd om dat je niet teveel eet. Lukt dit je niet, vraag dan om een verwijzing van je huisarts naar een diëtiste.

 

Erectiepillen

Een erectiepil kan in veel gevallen uitkomst bieden. Het zorgt vaak binnen 60 tot 120 minuten voor een harde en langdurige erectie. Een goed merk is Erection Capsule. Indien je meer informatie wenst, ga je naar de website.

 

Bezoek de website voor meer informatie

Gerelateerde artikelen

Moedervlek verwijderen zonder cosmetische ingreep

Dit is dé ultieme lustopwekker voor vrouwen

Verloskundige in Nijmegen