Interwad
Image default
Gezondheid

Het vrouwelijke libido stimuleren

Je hoort vaak genoeg over mannen die problemen ondervinden omtrent hun libido. Dit is echter geen probleem die alleen mannen treft. Dit is zeker niet het geval. Er zijn gewoon ook heel veel vrouwen die met het probleem rondlopen dat ze last hebben van een te laag libido. Is er voor de vrouw dan ook een oplossing beschikbaar? Die is er gelukkig zeker, en we vertellen je er graag meer over.

 

Je hoort tegenwoordig heel vaak over libidopillen voor mannen die dus het pijl van het mannelijke libido verhogen. Deze libidopillen werken meestal gewoon erg goed. Deze middelen zijn er echter ook voor de vrouw gelukkig. Voor vrouwen heet het product dan Libidofemme in plaats van Libidoforte. Libidofemme is speciaal gemaakt voor de vrouw. Het verhoogt over het algemeen het verlangen naar fysiek contact met mannen of vrouwen en daarnaast zal het de bevrediging heel erg versterken. De libidofemme pillen zijn voor vrouwen de ideale oplossing om op een makkelijke manier van hun klachten af te komen.

 

De libidofemme pillen zijn gemaakt op basis van een gebalanceerde samenstelling van natuurlijke kruiden en vitaminen. De pillen bevatten stoffen zoals dong quai, ginseng, salmiakwortel, shiitake extract, kruidnagel en omega vetzuren en vitaminen.

 

Daarnaast zit er ook nog Damiana in. Damiana is terug te vinden in Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. De Maya’s gebruikten vroeger dit kruid als afrodisiacum. Daarnaast zou het ook een positieve invloed hebben op de circulatie van het bloed op je zenuwstelsel.

 

Dong Quai is terug te vinden in de traditionele Chinese geneeskunde. Daar wordt het heel veel gebuikt. Het heeft een erg positief effect op de vrouwelijke hormonale huishouding.

 

Ginseng zal je conditie, weerstand en concentratie heel erg verbeteren.

 

Libidofemme is daardoor een heel goed hulpmiddel om de energie van een vrouw te verbeteren. Het verhoogt ook de gevoeligheid van de geslachtsdelen en stimuleert de geslachtsdrift van de vrouw. Het kan ook bevorderend werken op het behalen en de intensiteit van je climax.

 

We raden aan één capsule in te nemen ongeveer één uur voor de aanvang van je geslachtsgemeenschap. Daarnaast raden wij af om meer dan twee capsules per dag te gebruiken.

 

Bezoek de website voor meer informatie

Gerelateerde artikelen

De zwangerschap meteen voelen

Helderzienden Online

Waarom is biologische Chiazaad gezonder?