Interwad
Image default
Gezondheid

Hoe eet je inca bessen

Hoe eet je inca bessen

Langzaam wordt er meer over de mega gezonde inca bes in Nederland bekent. Toch zijn er nog vele mensen die niet de gezondheidsvoordelen weten van de incabes en ze daarom nog niet in hun voedingspatroon hebben opgenomen. Wij gaan u onderstaand meer vertellen over de prachtige superfood de Inca bessen.

Waar komen de Inca bessen vandaan?
Deze bes komt van oorsprong uit de Zuid-Amerikaanse landen. Hier groeit het gewoon in het wilt. Omdat de Inca bessen allerlei positieve invloeden hebben op het menselijke lichaam is het ook bekent als superfood net als Chiazaad, en moerbijen.

Hoe koop ik inca bessen?
Gezien ze niet zo lang houdbaar zijn worden ze gedroogd verpakt. Hierdoor is de inca bes plotseling lang houdbaar en verliezen ze niks van hun voedingswaarde.

Hoe ziet de inca bes eruit?
De kleine besjes zijn oranje geel. Smaken zoet met een zurige nasmaak en zijn ideaal voor een ontbijt of door een salade. Ook kun je er vruchten drankjes of yogurt op een lekkere manier mee verrijken.

Wat is er allemaal gezond aan Inca bessen:
Deze superfood bevat allerlei vitaminen waaronder: Vitamine A, Vitamine B1, B2, B6 en B12 en natuurlijk ook een mooie dosis Vitamine C. Hiernaast zitten er ook nog allerlei mineralen in en stoffen als Thiamine en fosfor en calcium. Ook zit er vitamine P in en dit is echt een parade paardjes deze zorgt voor een versterkt immuunsysteem.

Waar kan ik Inca bessen kopen?
Via Inca Besen Kopen kun je heerlijke gedroogde Inca bessen kopen.

Bezoek de website voor meer informatie