Interwad
Image default
Gezondheid

Rimpelbehandeling met injectables

Hoe weet je nou wat voor een ingreep je het beste kunt nemen? Voor sommige is dit een lastige vraag, omdat ze toch wel het een en ander willen aanpassen in het gezicht. Dit is natuurlijk goed mogelijk, maar er zijn echter zoveel verschillende soorten mogelijkheden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Een veel voorkomende ingreep is een rimpelbehandeling met injectables.

Injectables zijn, zoals de naam al zegt, in principe gewoon injecties met een bepaalde stof. Er zijn verschillende soorten stoffen die verschillende soorten dingen in het gezicht kunnen doen. Een van de stoffen is hyaluronzuur of botulinetoxine, misschien wel beter bekend als botox. Je kunt er ook voor kiezen om een liquid facelift te doen. Dit is, zoals de naam zegt, een facelift. Het is echter niet de facelift zoals de meeste mensen hem kennen, want er komt hier geen operaties aan te pas. Dit is dus het voordeel van een liquid facelift. De liquid facelift prijzen zijn dan ook lager dan een operatie.

De liquid facelift vind plaats met het gebruik van injectables, dus injecties. Er wordt aan de hand van het gesprek gekeken of een liquid facelift mogelijk is en vervolgens, niet op dezelfde dag, wordt de ingreep uitgevoerd. Je zult er geen littekens aan overhouden, want er hoeft niet in je gesneden te worden. Het is dus eenvoudiger dan dat je denkt en een stuk toegankelijker dan dat de meeste mensen denken. Het is daarnaast ook niet een al te groot taboe meer. Vroeger was dit wel anders en al helemaal als het neerkwam op Botox. Veel bekende Nederlanders maken tegenwoordig ook gebruik van Botox en er zijn ook mannen die er gebruik van maken. Je hoeft je dus zeker niet te schamen als je ervoor kiest om een ingreep te laten doen om er weer beter uit te zien.

Bezoek de website voor meer informatie