Snel 10 kilo afvallen hoeft geen lijdensweg te zijn.

Afvallen is minder moeilijk dan sommige mensen denken. Om af te vallen hoef je niet te stoppen met eten of duizelig van de honger te wachten tot de dag voorbij is. Veel mensen hebben een raar idee over het verliezen van gewicht. Ze denken dat het in een dag moet gebeuren en voelen zich schuldig over vrijwel alles wat ze eten. Dat is zonde! Want snel 10 kilo afvallen kan ook leuk zijn! Denk aan de mogelijkheden die er allemaal zijn om te bewegen. Snel 10 kilo afvallen gebeurt wanneer je je levensstijl aanpast. Er moet dus een bepaalde verandering komen in wat je eet, hoe je beweegt en hoe je denkt over dingen. Te veel eten is niet zo moeilijk in een maatschappij die zich laat kenmerken door overvloedigheid. Wist je dat 30% van de producten in de schappen van onze supermarkt worden weggegooid? Dat is een hele hoop! Het is als consument bovendien vaak lastig om de gezonde keuze maken. Sommige verpakkingen wekken de indruk een gezond product te verkopen maar als je de kleine lettertjes leest, zul je al snel merken dat dit niet de hele waarheid is. In veel voorverpakte producten zitten suikers of zoetstoffen. Snel 10 kilo afvallen is niet een kwestie van light producten kopen. In zoetstoffen zit Aspartaam. Dat is een stof die het zenuwstelsel aantast. Bovendien is het kankerverwekkend. Light producten bevatten minder calorieën maar ze geven het lichaam wel de verkeerde signalen af. Het lichaam denkt dat het suiker binnenkrijgt terwijl dat niet het geval is. Daardoor raakt het lichaam uit balans. Voor snel 10 kilo afvallen is een goede balans absoluut noodzakelijk. Zaken die bijdragen aan het snel 10 kilo afvallen zijn:

  • goede voeding zoals onbewerkte producten
  • veel bewegen zoals wandelen en fietsen
  • zo min mogelijk alcohol
  • omgang met gemotiveerde mensen

Snel 10 kilo afvallen! Overgewicht zorgt voor hart- en vaatziekte

Te veel wegen is zeer ongezond. Ieder onderzoek dat ooit gedaan is zal dat uitwijzen. We weten het allemaal maar toch is het voor veel mensen moeilijk om de gezonde keuze te maken. Ze bestellen te makkelijk een pizza terwijl ze ook een gezonde hap kunnen eten. Gezond eten is niet moeilijk en hoeft niet veel tijd te kosten. Bij overgewicht is de juiste voeding belangrijk. Snel 10 kilo afvallen gaat alleen als er op de voeding wordt gelet. Als je gezond wilt eten moet je zorgen dat alle voeding die je binnenkrijgt ook daadwerkelijk voedingstoffen bevat. Een patatje met mayonaise bevat wel veel vet en zout maar weinig andere voedingsstoffen die het lichaam voeden. Deze vetten gaan dus direct naar de heupen. Natuurlijk is een frietje op z’n tijd geen ramp maar te veel frietjes leveren geen enkele bijdrage aan een gezonde levensstijl. Snel 10 kilo afvallen vergt dus een gezonde instelling. Snel 10 kilo afvallen vereist een goed eetpatroon. Verse producten die onbewerkt zijn raden wij daarom aan mensen aan voor snel 10 kilo afvallen. Maak van het proces van gewichtsverlies een positieve ervaring. Je zult zien dat gewicht verliezen een goed gevoel geeft. Hoe meer energie je hebt, hoe meer je zult genieten van de dingen om je heen. Je vrienden en familie. Door in balans te zijn en te komen ben je een prettiger mens voor anderen.

‘Snel 10 kilo afvallen doe je niet alleen’: een ervaringsdeskundige spreekt

Ik ben Ingrid en ik ben 10 kilo kwijtgeraakt in een tijd van drie maanden. Geloof me, ik ben de laatste van wie mensen zouden zeggen: ‘dat is een echte volhouder.’ De eerlijkheid gebied te zeggen dat ik altijd snel opgaf. Ik ben een gevoelig mens maar soms gaf ik aan die gevoeligheid ook wel erg snel toe. Dan had ik werkelijk overal last van. Achteraf waren veel van mijn psychische problemen te wijten aan mijn overgewicht. Mijn overgewicht maakte me moe en onzeker. Mijn overgewicht maakte dat ik sneller opgaf! Door de tips op te volgen op de website gezondheidweetjes.nl staan zette ik de eerste stappen naar een gezond gewicht. Snel 10 kilo afvallen was voor mij altijd iets waar ik morgen mee zou beginnen. Als het eenmaal morgen was dan stelde ik het nog een dagje uit. Ze kwam het zover dat ik meer dan 10 kilo teveel woog. Je dik voelen is heel naar. Het gaat overal inzitten. Je voelt je moe en lusteloos. Het hangt van de persoon af hoe lang deze met overgewicht rond wil blijven lopen. De neerwaartse spiraal waar je in terecht komt als je kampt met overgewicht is zeer hardnekkig. Zeker de eerste periode van je gezonde levenspatroon moet je ervoor waken om niet in slechte gewoonte te vervallen. Hoe langer je het echter volhoudt, hoe makkelijker en hoe leuker snel 10 kilo afvallen wordt! Veel bewegen en goed eten zijn de twee belangrijkste zaken voor snel 10 kilo afvallen! Wat mij enorm geholpen heeft is het samen sporten met mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Een onderdeel van de weg naar een betere levensstijl is onzekerheid. Als je gewicht verliest moet je er rekening mee houden dat je niet voor niets in de situatie van overgewicht terecht kwam. Je moet je dan ook afvragen hoe het komt dat je het zo ver liet komen. Praten met vrienden kan helpen. Voor mij was het goed om met iemand te praten. Je bent immers op weg naar een gezonde binnen- en buitenkant.

Bezoek de website voor meer informatie