Lunch, borrel of diner? Het kan allemaal bij een restaurant in Oss

Een goed restaurant in Oss biedt je een heerlijke kop koffie, een lekkere lunch, uitstekend diner en een gezellige borrel. Je kunt er elk moment van de dag terecht. Dat is echter lang niet alles wat dit restaurant te bieden heeft. Zo organiseert restaurant en specialist De Nieuwe Wereld in Oss ook regelmatig leuke evenementen.  Zo is er iedere eerste woensdag van de maand een heuse ‘Girls night out special’ voor een gezellige avond met je vriendinnen. Elke laatste vrijdag van de maand is er de ‘Speakers’ corner’ waar je onder het genot van een koud glas bier kunt luisteren naar interessante presentaties.    

Van maandag tot zondag genieten van het leven in een restaurant in Oss

Een borrel kan alleen op vrijdag? En een etentje alleen in het weekend? Dat is wel erg ouderwets. Tegenwoordig gaan steeds meer mensen ook doordeweeks naar een restaurant. Genieten van een heerlijke lunch met vrienden of collega’s, even geen zin om te koken of even ontsnappen aan de drukke werkweek met een gezellige borrel ’s avonds. Een restaurant in Oss, namelijk De Nieuwe Wereld, is om deze reden dan ook de hele week door geopend: van maandag tot en met zondag. Je kunt er elke dag van de week terecht voor een kop koffie, lunch, diner of zelfs een borrel. Zo maak je van elke dag een feestje!

Bij een restaurant in Oss gaat er een nieuwe wereld open voor elke bierliefhebber

Ben jij een echte liefhebber van speciaalbiertjes? En drink je het liefst de meest bijzondere biertjes? Dan moet je echt eens langs gaan bij restaurant De Nieuwe Wereld in Oss. Je kunt hier namelijk kiezen uit wel 50 verschillende soorten (speciaal)bieren. Wat is jouw favoriet? Witbier, fruitbier, rookbier of iets anders? In dit sfeervolle restaurant in Oss vind je het allemaal! De ene biersoort nog specialer dan de andere. Een normaal biertje kan natuurlijk ook altijd. In dit restaurant in Oss gaat er voor elke bierliefhebber een hele nieuwe wereld open. Probeer jij ze alle 50?

Bezoek de website voor meer informatie