Bij een nieuwe keuken hoort een inductie kookplaat

Een inductie kookplaat brengt u alleen maar voordelen. Bent u van plan om uw keuken te gaan verbouwen? Kies dan voor een efficiënte en eenvoudige manier van koken. Een inductie kookplaat is dan een ideale oplossing. U wilt natuurlijk wel heerlijke gerechten kunnen maken. Bij Lommelen NV koopt u voordelig een inductie kookplaat. Dit bedrijf levert de merken: Bosch, Miele, Indesit en vele andere. In Oostmalle vindt u een showroom waar u alle producten op uw gemakt kunt bekijken. Wilt u naast een inductie kookplaat nog andere huishoudelijke apparaten aanschaffen? Denkt u bijvoorbeeld aan het kopen van een wasmachine? Dat is mogelijk! De specialist biedt een uitgebreid assortiment aan grote huishoudapparaten en levert in heel België.

Een wasmachine kopen? De specialist voorziet u van advies op maat

Met een perfecte wasmachine, zorgt u iedere keer voor een stralende en frisse was. Dat is natuurlijk een heerlijk gevoel. Maar welke wasmachine past het beste bij uw huishouden, budget en ruimte? Welke wasmachine bij u past, hangt niet alleen af van hoe vaak u wast, maar ook van de prijs die u wilt betalen. Het is begrijpelijk dat u alleen een wasmachine wilt kopen als deze ook echt bij uw behoeften past. Lommelen NV voorziet u graag van advies op maat. Heeft u zelf al een wasmachine in gedachte? Of heeft u zich al online georiënteerd? Geen probleem! U koopt de wasmachine en laat hem leveren en plaatsen door de specialisten. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de zeer ruime showroom. Hier vindt u tal van andere apparaten, waaronder wasmachines van gerenommeerde merken.

Uitstekende service bij het kopen van een inductie kookplaat en wasmachine

Huishoudelijke apparaten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Of u nu een vaarwasser of een inductie kookplaat heeft, de hulpmiddelen helpen ons enorm in het dagelijks leven. Toch is niet elke wasmachine of inductiekookplaat geschikt voor ieder huishouden. Dit hangt naast de ruimte die u beschikbaar heeft, ook af van de wensen en de grootte van het gezin. Lommelen NV biedt uitstekende service bij het kopen van een wasmachine of inductie kookplaat. De specialist in grote huishoudapparaten voorziet u van advies, zodat u een weloverwogen keuze maakt. De vakkundige medewerkers staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.