Durea schoenen wijdte E of K, voor wie de schoen niet past

Wanneer uw voeten afwijken van de standaard maten in de winkel kunt u eens kijken om schoenen van Durea in wijdte K of E te kopen, speciaal voor extra brede of juist smalle schoenen. Hiervoor moeten eerst de voeten opgemeten worden. Het is verstandig om dit te laten doen door de specialist. Hier kunnen de voeten professioneel in zowel de lengte als de breedte gemeten worden. Er wordt niet alleen een voetmeting gedaan, maar ook een voetanalyse. Op deze manier kan de specialist een advies uitbrengen over de juiste schoenen met de juiste pasvorm voor uw specifieke voeten. Bijvoorbeeld Durea wijdte E of Durea wijdte K, of alle wijdtes daar tussenin, variërend van wijdte C tot en met wijdte M.

 

Schoenen van Durea in wijdte E of K: meet uw voet op

Schoenen kopen kan voor mensen met extra smalle of juist brede voeten een crime zijn. Schoenen zitten niet lekker en veel aangepaste schoenen zijn weinig flatteus. Het opmeten van de voeten is dan belangrijk. De voetwijdte neemt u staand en blootsvoets op. Het is hierbij de bedoeling dat uw gewicht gelijkmatig verdeeld wordt over beide benen. Het opmeten van de voetwijdte gaat het gemakkelijkst als een tweede persoon dit doet met een meetlint. Het meetlint wordt dan geplaatst op het breedste gedeelte van de bal van de voet, zonder spanning op het meetlint te zetten. Vervolgens kan aan de hand van een maattabel gekeken worden of u het beste Durea wijdte E of Durea wijdte K schoenen kunt kopen.

 

Durea wijdte K: wat betekent het?

Passende schoenen zijn belangrijk om klachten aan het bewegingsapparaat te voorkomen. Wanneer uw voeten afwijken van de standaard maat is dit niet anders. Als u bijvoorbeeld erg smalle of brede voeten hebt, passen normale schoenen niet, of zitten ze niet lekker. Dan kunnen deze schoenen op maat gemaakt worden. Durea is een merk dat veel van dit soort schoenen op de markt brengt. U kunt kiezen tussen Durea wijdte E en Durea wijdte K, en alles wat daar tussenin zit. Wijdte F is het smalste model, en dit loopt door tot wijdte M, het breedste model. Deze schoenwijdte wordt dus met letters in alfabetische volgorde aangegeven.

 

Bezoek de website voor meer informatie