Prachtige merken monturen bij de optiek in Eindhoven

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe bril doet u er goed aan een bezoek te brengen aan de optiek in Eindhoven. Zij weten als geen ander dat een bril niet alleen meer praktisch is, maar ook een modeartikel. Van een bril met een breed zwart montuur tot aan een smal metalen montuur en van kleurrijk tot unikleur. Welke bril past het beste bij uw gezicht? En nog belangrijker, waar gaat uw voorkeur naar uit? De gespecialiseerde opticiens bij Optiek Verhoeven in Eindhoven geven u een passend advies en zoeken met u een geschikt montuur uit. Kies uit prachtige merken zoals Chanel, Alain Mikli en Calvin Klein. Tijdloze modellen die er ook nog eens fraai uitzien. Want het oog wil toch ook wat?

Bij de optiek in Eindhoven kiest u uit diverse stijlvolle zonnebrillen

Met een zonnebril mag u gezien worden. Het is namelijk niet alleen een beschermmiddel tegen de zon, maar ook een modeartikel. Van een wintersport tot aan de zomervakantie en van een autorit tot aan borrelen op het terras. Te allen tijde is het aan te raden om uw ogen bescherming te bieden tegen uv-straling van de zon. Wenst u een bril met of zonder sterkte? Wat uw voorkeur ook is, bij Optiek Verhoeven in Eindhoven kiest u uit een breed aanbod aan gepolariseerde zonnebrillen. Ga voor vrouwelijk met een montuur van Esprit, voor nonchalant met een montuur van Oakley, voor trendy met een montuur van Ray-Ban of voor tijdloos met een montuur van Tom Ford. Deze merken en meer bieden de opticiens in brillen, zonnebrillen en contactlenzen u graag aan in de winkel.

Voorkom hoofdpijn door het aanmeten van een bril bij de optiek in Eindhoven

Heeft u veel last van hoofdpijn: Bijvoorbeeld zodra u teksten leest of schrijft achter de computer? In veel gevallen is het aanmeten van een bril hiervoor noodzaak. Wellicht is de stand van één van uw ogen of beide ogen niet goed waardoor er een prisma moet worden geslepen in een bril. Of u wilt enkel een leesbril op het werk. Het is begrijpelijk dat u hiervoor een professionele en betrouwbare oogmeting wenst. Uw ogen zijn immers één van de belangrijkste zintuigen. Bij Optiek Verhoeven in Eindhoven zijn er zowel opticiens als optometristen werkzaam. Van het meten van een kleine sterkte tot aan complexe oogafwijkingen; voor uw klachten bent u bij Optiek Verhoeven van harte welkom voor een persoonlijke oogmeting.

Bezoek de website voor meer informatie