Interwad

U bent aangereden door een scooter

Interwad

Bent u onlangs aangereden door een scooter? Dan is de kans groot dat u schade geleden heeft. Deze schade kan zowel materieel als immaterieel zijn. Hoe groot de gevolgen voor u ook zijn, in elke situatie staat vast dat het om een vervelende situatie gaat. Als u bent aangereden door een scooter, komt er mogelijk veel op u af. Misschien komt u in de medische molen terecht, heeft u kosten vanwege matteriele schade of heeft u mentale problemen ten gevolge van de aanrijding. U bent aangereden door een scooter en wat in uw geval de specifieke gevolgen ook zijn, het is fijn als u hulp krijgt in dit proces.

De gevolgen van een aanrijding

Als u bent aangereden door een scooter kan dit grote gevolgen hebben. Deze gevolgen kunnen heel divers zijn. U kunt hierbij denken aan matteriele schade zoals kapotte kleding. Maar ook immateriële schade zoals angstaanvallen of ander lichamelijk letsel kunnen een gevolg van de aanrijding zijn. Indien u bent aangereden door een scooter, zult u veelal met verschillende soorten schade te maken krijgen. Deze schade wordt ook wel letselschade genoemd. De schade brengt meestal kosten met zich mee. Daar u zelf al genoeg aan uw hoofd heeft na de aanrijding, is het prettig bijgestaan te worden door iemand die u kan helpen omtrent de letselschade.

Uw rechten in deze situatie

U bent aangereden door een scooter, een vervelende situatie. U bent wellicht in shock of heel boos. Zo’n aanrijding kan zorgen voor een emotionele rollercoaster. Om nog maar niet te spreken over de geleden schade. Er komt een hoop op u af nadat u bent aangereden door een scooter. Dusdanig veel dat u soms zelf niet meer weet wat u moet doen. Welke kosten moet u betalen? Welke kosten zijn te verhalen op de tegenpartij? Laat u bijstaan door een deskundige. Iemand met kennis van letselschade kan u helpen in deze situatie en u wijzen op uw rechten. Kom voor uzelf en uw rechten op.