Van bedrijfspanden tot appartementencomplexen, alles beveiligt met een intercomsysteem

Bent u de eigenaar van een bedrijfspand of appartementencomplex en gaat u een nieuw audio intercomsysteem laten installeren? Dan doet u er goed aan om een professioneel bedrijf in te schakelen die zorgt dat de beveiliging van uw pand aanzienlijk wordt verhoogd. Zo weet u dankzij het binnentoestel altijd precies wie er voor de deur staat en bepaalt u zelf of u deze persoon toegang tot uw woning of kantoor wilt geven. Denkt u erover om dit systeem in uw pand te laten installeren? Dan is het verstandig om hiervoor een professioneel bedrijf in te schakelen. Doordat men binnen Fontein Elektrotechniek over meer dan 30 jaar ervaring beschikt, bent u ervan verzekerd dat de installatie van uw audio intercomsysteem op vakkundige wijze gebeurt.

Storing aan uw audio intercomsysteem? De specialist lost het direct op!

Een audio intercomsysteem is van uiterst belang bij de beveiliging van uw pand. Maar wat gebeurt er op het moment dat er een storing optreedt? Het moet niet zo zijn dat u en uw bewoners opgesloten worden in uw bedrijf of pand omdat de deur niet meer opent. In zo’n situatie is het fijn als er 24 uur per dag een bedrijf voor u klaarstaat om de storing te verhelpen. Bij Fontein Elektrotechniek is dit het geval. Zodra u uw storing meldt, komt er direct een vakkundige monteur uw kant op. Vervolgens wordt de storing snel en adequaat verholpen. En het mooie is dat u hiervoor geen contract hoeft af te sluiten.  Of u nu een bestaande of een nieuwe klant bent, het bedrijf is u altijd van dienst.

Meer dan 30 jaar ervaring in het aanbrengen, vervangen en onderhouden van het intercomsysteem

Laat u een nieuw audio intercomsysteem installeren? Dan wilt u dat dit door een professioneel en vakkundig bedrijf wordt uitgevoerd. Dit systeem is immers van groot belang bij de beveiliging van uw pand of woningen. Wanneer u een bedrijf als Fontein Elektrotechniek inschakelt, weet u zeker dat het goed zit. Dit bedrijf houdt zich namelijk al meer dan 30 jaar bezig met het aanbrengen, vervangen en onderhouden van intercominstallaties. In al deze jaren hebben ze enorm veel kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van intercomsystemen. Hierdoor is geen enkele installatie te gek en voeren ze ook eventuele reparaties op een vakkundige manier uit.