Ga met het hele gezin op een spannende Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie

Bij een Zambia vakantie of een Zimbabwe vakantie ishetontzettend leuk om samen met het hele gezin te genieten van de prachtige natuur. Zeker het nationale park Victoria Falls is een aanrader om te bezoeken. Het behoort tot één van de zeven natuurlijke wonderen van de wereld en is het grootste blad van vallend water op aarde – een fascinerend en betoverend spektakel.  Houdt u meer van de historie van Afrika, dan wordt er Zimbabwe aangeraden. Dit land heeft meer historische bezichtigen dan Zambia, maar over het algemeen bieden beide landen ongeveer hetzelfde aan.

Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie: gezinsvakantie met reisgids

Wat is er leuker dan genieten met het hele gezin? Een Zambia vakantie of een Zimbabwe vakantie is uitstekend geschikt voor het hele gezin. Het is doorgaans niet gebruikelijk om te reizen met een gids, mits u met grotere groep reist. Tijdens de vakantie wordt u bijgestaan door gekwalificeerde en passievolle rangers. Interesse om een met een huurauto te reizen? Dan is Zimbabwe een meer geschikte bestemming dan Zambia, dat heeft te maken met de wegen in Zimbabwe over het algemeen veel beter zijn dan in Zambia.

Zambia vakantie of Zimbabwe vakantie: reistijden

Over het algemeen kunt u heel het jaar door op reis met een Zimbabwe vakantie of een Zambia vakantie. De seizoenen worden hier opgesplitst in drie seizoenen: het droge seizoen, overgangsseizoen en het groene seizoen. Gedurende de maanden december tot maart bestaat er de kans op hevige regenvallen, dus houdt hier rekening mee met het inplannen van de reis. Safari’s zijn het leukst in de droge periodes, maar ook in het regenseizoen worden er trips geregeld, dan is het juist spectaculair om een safari per boot te doen, omdat de meeste wegens dan slecht bereikbaar zijn.

Bezoek de website voor meer informatie