Ga op avontuur tijdens uw volgende bedrijfsuitje!

Bent u ideeën aan het verzamelen voor uw volgende bedrijfsuitje? Naar wat voor iets bent u op zoek? Naar niets dat spannend en leuk is natuurlijk. Als het ook nog eens een origineel bedrijfsuitje zou kunnen zijn is dat helemaal mooi meegenomen. Neverrest heeft een spel ontwikkeld, genaamd Social Chaos. Dit is een spannend onderzoekavontuur die een beetje paranoia en de nodige verbazing veroorzaakt bij de deelnemers. Twee dagen voor het evenement worden de deelnemers namelijk al geteased. Ze worden tijdens de activiteit op een ludieke manier gedwongen om samen te werken, wat zeker bijdraagt aan de teambuilding. Er moet een verhaal gereconstrueerd worden aan de hand van videobeelden, ontmoetingen met acteurs en veel social media. Een spannend mysterie moet opgelost worden…

Een bedrijfsuitje moet leuk zijn voor iedereen

Het belangrijkste van een bedrijfsuitje? Dat iedereen het leuk vindt om eraan mee te doen natuurlijk! Dat is de gedachte achter de bedrijfsuitjes van Neverrest: The Game en Social Chaos. Tijdens veel bedrijfsuitjes zie je vaak dat een deel van de groep niet helemaal mee doet. Of ze moeten wachten op andere teams, of ze hebben er geen zin in. Het is daarom de kunst om een origineel bedrijfsuitje te ontwikkelen, dat ervoor zorgt dat iedereen meedoet en dat het leuk is voor iedereen. Hiervoor zijn verschillende ingrediënten nodig. Het uitje moet draaien om een spannend verhaal waarbij iedereen meegenomen wordt; niet alleen de meest aanwezige deelnemers. Iedereen heeft een rol en daardoor is het voor iedereen leuk.

Een echt spannend en origineel bedrijfsuitje

Bij uw volgende bedrijfsuitje wilt u natuurlijk dat het zowel spannend als origineel is. Het is altijd moeilijk om zoiets te regelen. Dit geldt al voor een kleine afdeling, maar toch zeker voor een groot bedrijf waarbij je te maken hebt met veel verschillende mensen. Veel verschillende meningen en mensen zorgen er vaak voor dat het moeilijk wordt om iets te vinden wat iedereen leuk vindt. Daarom is het belangrijk om niet iedereen mee te laten beslissen. Kies je uiteindelijk een echt spannend en origineel bedrijfsuitje, dan vindt iedereen het uiteindelijk toch wel leuk. Zo kunt u voor een bedrijfsuitje dat voor iedereen leuk is, en waarbij ook nog eens aan teambuilding gewerkt wordt, terecht bij Neverrest. Dan bent u verzekerd van een gezellige middag!

Bezoek de website voor meer informatie