Onderhoudsvriendelijk zwembad laten aanleggen

Is het uw droom om een zwembad te laten aanleggen in uw achtertuin? Maar zit u niet te wachten op het onderhoud? Dat is geen probleem als u kiest voor Van den Heuvel Zwembaden. Hier heeft men zelf een milieuvriendelijk systeem ontworpen waardoor u verzekerd bent van een onderhoudsvriendelijk zwembad. Hierdoor is het wekelijks bodemzuigen en afschrobben van de waterlijn verleden tijd. Het unieke ‘omtrek-skimming’ systeem en de automatische bodemreiniging zorgen ervoor dat u minder vaak onderhoud heeft aan het zwembad. Naast het laten aanleggen van een zwembad bent u hier aan het juiste adres voor zwembadrenovatie en de aanschaf en installatie van diverse zwembadtoebehoren. Wat zijn uw wensen?

Waarom een zwembad laten aanleggen in uw tuin?

Geniet u iedere zomer van uw grote tuin? En zet u op iedere mooie zomerdag het zwembadje voor uw kinderen op, maar kost dit u veel werk? Of wilt u thuis vakantie vieren? Dit zijn slechts een aantal redenen waarom u ervoor kunt kiezen om een zwembad te laten aanleggen. Want wist u dat het laten aanleggen van een zwembad geen vermogen hoeft te kosten? Helemaal niet als u voor Van den Heuvel Zwembaden kiest. Men beschikt over een zelf ontworpen systeem, waarmee binnen de kortste tijd een fantastisch zwembad gerealiseerd kan worden die voldoet aan uw wensen. Bespreek gerust eens de mogelijkheden voor uw tuin.

Specialist kan meer dan alleen een zwembad bij u aanleggen

Heeft u de beslissing gemaakt om een zwembad te laten aanleggen? Hiervoor hoef je maar één specialist in te schakelen voor de verschillende werkzaamheden als het leggen van leidingen, de graafwerkzaamheden en de renovatie bij eventuele defecten. Kies daarom voor de vakspecialisten van Van den Heuvel Zwembaden. Hier kunt u terecht voor meer dan alleen het laten aanleggen van een zwembad. Men kan een renovatie aan uw zwembad uitvoeren. Denk aan het aanleggen van een nieuwe tegelrand, de verwarming van uw zwembad vervangen, een nieuwe afdekking laten inbouwen en een nieuwe folie laten plaatsen. Hiervoor hoeft u geen zwembad van Van den Heuvel Zwembaden te hebben.