Interwad
Image default
Tweewielers

Wat is een vouwstep?

Zoals de naam al doet vermoeden, is een vouwstep een step die zo is gemaakt dat deze opvouwbaar is. Het voordeel hiervan is dat je na het steppen, je de step op kunt vouwen om hem zo gemakkelijk op te bergen. Als je op vakantie gaat en je wilt je een step mee om lekker te kunnen steppen, dan is een vouwstep daarvoor ideaal. Het neemt opgevouwen namelijk zeer weinig ruimte in beslag wat het erg makkelijk maakt om een vouwstep in de auto of caravan mee te nemen. Een vouwstep is geschikt voor alle leeftijden. Zowel kinderen- als volwassenen kunnen met een vouwstep uit de voeten. Het ligt natuurlijk wel aan het model step of ook een volwassen persoon er op kan steppen.

Wat maakt een vouwstep zo bijzonder?

Op het internet zijn tal van steps te vinden. Grote steps, kleine steps, sportsteps etc. De meeste steps zijn echter niet opvouwbaar en dat kan soms lastig zijn om hem op te bergen. Hetgeen wat een vouwstep dus bijzonder maakt is dat hij gemakkelijk in te klappen is door een ingebouwd mechanisme en hij hierdoor dus opgevouwen kan worden wat hem een stuk makkelijker te vervoeren maakt.

Een vouwstep voor kinderen of volwassenen?

Een vouwstep is in verschillende formaten en modellen te verkrijgen. Zo kunnen kinderen een vouwstep kopen maar ook volwassenen kunnen een vouwstep kopen die sterker is dan de steps voor de kinderen. Zo kunnen papa en mama samen met de kinderen lekker steppen maar hem ook weer makkelijk opbergen na het steppen. Bij Stepsonline.nl zijn er vouwsteps te krijgen van diverse merken waaronder JD Bug, Kickbike en Mibo. Voor kinderen is JD Bug aan te raden. Dit zijn lichte steps van een relatief klein formaat waardoor deze perfect zijn voor gebruik door kinderen. Voor de ouderen zijn steps van Mibo of Kickbike aan te raden omdat deze net wat steviger zijn gebouwd dan de steps van JD Bug.

Een vouwstep aanschaffen bij Stepsonline

Bij Stepsonline kun je diverse vouwsteps aanschaffen. Voor meer informatie bezoek dan de website https://stepsonline.nl/ waar je tevens het gehele assortiment steps kunt bekijken.

https://stepsonline.nl/product-categorie/vouwsteps/