Met een spiltrap in uw werkplaats werkt u efficiënter

Hoe kan een spiltrap bijdrage leveren aan uw werkplaats? Simpel, de trap neemt maar weinig ruimte in. Werkt u veel in de hoogte, dan staan traditionele trappen vaak behoorlijk in de weg. Daarom kunt u het beste een spiltrap kopen bij Hoscon Trappen. Een spiltrap is een spiraalvormige trap die weinig ruimte in beslag neemt. Deze trap wordt op maat gemaakt en is te realiseren in het door u gewenste materiaal. Kies bijvoorbeeld voor een spiltrap van rvs. Dit kan tegen een stootje en is erg slijtvast. Dat is wel zo fijn wanneer de trap intensief wordt gebruikt. Bent u op zoek naar een spiltrap voor uw silo of tank? Ook dan bent u bij deze specialist aan het juiste adres.

Een spiltrap van hout, glas of rvs? Het kan bij de specialist in trappen!

U heeft besloten een spiltrap te gaan bouwen. Nu is het tijd om te kiezen hoe u deze spiltrap wilt laten uitvoeren. De mogelijkheden hiervoor zijn werkelijk eindeloos. Voor elke situatie is er een passende oplossing. Gaat u voor een houten spiltrap in uw nieuwbouwhuis of voor een glazen, exclusieve spiltrap in uw hotel, bij Hoscon Trappen vindt u een spiltrap voor elke bestemming. Alle trappen worden op maat gemaakt, van de beste materialen. Kies bijvoorbeeld voor hoogwaardig hout, sterk rvs of stijlvol glas. Ook een combinatie van deze kwalitatieve materialen zijn mogelijk om een spiltrap te creëren die voldoet aan al uw wensen. De specialist heeft kennis van alles wat er speelt op het gebied van wet- en regelgeving om uw trap niet alleen stijlvol, maar ook veilig te maken. Zo kunt u optimaal en zo lang mogelijk genieten van uw nieuwe spiltrap.

Kiest u een stijlvolle of klassieke spiltrap voor uw nieuwe huis?

Momenteel bent u een nieuw huis aan het bouwen? Zorg er dan voor dat u voldoende aandacht besteedt aan de keuze voor het type trap dat u laat bouwen. Dit is immers erg belangrijk. De trap is vaak het eerste wat uzelf en uw gasten zien wanneer ze bij u binnenkomen. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over welke trap u kiest. Kies bijvoorbeeld voor een spiltrap van Hoscon Trappen. Een spiltrap, oftewel spiraalvormige trap, is compact en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kiest u voor een stalen spiltrap met een klassieke uitstraling of een moderne spiltrap waarbij de treden zijn afgewerkt met glasplaten. De specialist in spiltrappen voorziet u graag van advies over de meest geschikte spiltrap voor uw huis.