Interwad
Image default
Woning en Tuin

Een centrale verwarming aanleggen

Er zijn diverse soorten verwarmingssystemen. Een houtkachel, geiser of een centrale verwarming zijn enkele voorbeelden. Tegenwoordig beschikken de meeste huishoudens in Nederland over een centrale verwarming. Een centrale verwarming bestaat uit een ketel, radiatoren en leidingen. Het belangrijkste onderdeel is natuurlijk de ketel. In dit artikel wordt verder ingegaan op de diverse soorten. Wilt u direct contact met een specialist? Neem dan contact op met CV Ketel Centrale.

CV ketel

De CV ketel werkt als volgt: De ketel krijgt aanvoer van gas. Dit wordt verbrand, waardoor het water verwarmd wordt. Via de leidingen wordt dit water naar de radiatoren geleidt. Deze radiatoren staan strategisch in het huis opgesteld, waardoor het huis wordt verwarmd. Vroeger bestond er maar 1 soort ketel, maar tegenwoordig zijn er diverse soorten waaruit men kan kiezen. Naast de standaard CV ketel bestaat er ook een HR en een Combiketel. De meeste huishoudens kiezen tegenwoordig voor een HR ketel, omdat deze het meest energiezuinig zijn.

Meer informatie voor uw situatie?

Wenst u meer informatie over de juiste keuze voor uw situatie? Of heeft u een storing die direct verholpen dient te worden? Neem dan contact op met CV Ketel Centrale. Dit is een specialist die u kan helpen met al uw vragen. Wilt u een CV aanschaffen of vervangen? Vraag dan direct een offerte aan bij uw specialist. CV Ketel Centrale is werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

Bezoek de website voor meer informatie