Keukens thuisbezorgd op de dag dat het jou het beste uitkomt

Een nieuwe keuken kopen is een leuke, maar ook spannende keuze. Heb jij gevonden wat je zoekt? Bij Keukenloods, specialist in keukens, wordt je keuken na aankoop in de winkel gewoon bij je thuisbezorgd. Dat is natuurlijk erg handig, want een nieuwe keuken of inbouwapparatuur neem je niet zomaar zelf mee naar huis! Maak een afspraak op een dag en tijd dat het jou goed uitkomt en dé specialist in keukens komt op de afgesproken dag en tijd bij jou thuis afleveren. Wil je dat de keuken ook direct wordt geïnstalleerd? Keukenloods zorgt ook voor een vakkundige installatie voor een zeer scherpe prijs.

Aantrekkelijk geprijsde keukens bij dé keukenspecialist

Natuurlijk wil jij alleen een keuken kopen die volledig aan jouw wensen en eisen voldoet. Keukenloods.nl maakt je keuken geheel op maat. Je profiteert dus altijd van de service van een echte specialist. Dat betekent ook dat je uitstekende kwaliteit keukens en apparatuur ontvangt tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Daarnaast wordt de installatie van keukens en apparatuur op een professionele manier gedaan en betaal je daarvoor ook kleine bijdrage. Een gloednieuwe keuken hoeft dus helemaal niet duur te zijn! Mits je de juiste keukenspecialist kiest, zoals Keukenloods. Ontvang de keuken van jouw dromen en de topservice die daarbij hoort voor een aantrekkelijke prijs.

Ruime garantie op keukens bij specialist

Natuurlijk is een keuken en keukenapparatuur aan slijtage onderhevig. Vaak gebruik je het erg veel! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of keukenapparatuur, ga dan langs bij de keukenspecialist en ontvang niet alleen een uitstekende kwaliteit, maar ook een zeer ruime garantie. Keukenloods biedt altijd een 2-jarige fabrieksgarantie op keukenapparatuur. Want schaf je een nieuwe keuken aan of laat je een nieuwe keuken op maat maken inclusief inbouwapparatuur, dan kan het voorkomen dat er na een tijdje een defect aan één van die apparaten ontstaat. Schaf je de nieuwe keuken echter aan bij dé specialist in keukens en inbouwapparatuur, dan wordt een defect kosteloos voor je gerepareerd.

Bezoek de website voor meer informatie