Duurzame gevelbekleding met steenstrips op uw woning

Is het milieu een belangrijke factor bij het verbouwen van uw huis? En wilt u toch comfortabel wonen? Kies dan ook als het om woningen gaat voor de meest milieuvriendelijke oplossingen. Als particulier én als bedrijf kunt u kiezen voor gevelbekleding met steenstrips, waarmee een goede isolatie van gebouwen en huizen wordt gewaarborgd. Een goede isolatie zorgt er namelijk voor dat de temperatuur in gebouwen en woningen constant blijft, waardoor warmte in de winter lekker binnen blijft en koelte in de zomer juist binnen blijft. Isoklinker Nederland, specialist in isolatie met gevelbekleding met steenstrips, voorziet u van de juiste producten.

Ruime mogelijkheden omtrent gevelbekleding met steenstrips bij de specialist

Er zijn diverse steenstrips die de gevel van uw huis kunnen sieren. Veel gekozen methoden zijn het gevelplatensysteem of het Fugenleitensysteem. Isoklinker Nederland, specialist in isolatie met gevelbekleding met steenstrips, biedt beide systemen aan. Ook kunt u kiezen voor een verscheidenheid aan kleuren en oppervlaktestructuren als het gaat om de stenen. De stenen hebben allemaal het uiterlijk van een volle traditionele baksteen, maar hebben de eigenschappen van een volle keramische steen. Daarom hebben ze een zeer lage vochtopname, hoge kleurstabiliteit en absolute vorstbestendigheid. Hierdoor hebben vuil- en andere omgevingsfactoren geen kans en behoudt het oppervlak altijd zijn unieke uitstraling en mooie kleur.

Thermosteen gevelbekleding met steenstrips: wat is dat?

Kent u thermosteen als gevelbekleding al? Vele gevels in de Benelux worden al voorzien van isolerende steenstrips. Het is duurzaam én het integreert stenen en isolatie in één systeem. Thermosteen gevelbekleding is gemaakt van de beste materialen en het is licht van gewicht, waardoor maximale isolatie en een mooie uitstraling wordt gerealiseerd. Een aanpassing van de fundering van uw woning is bijna nooit nodig! Natuurlijk wilt u deze gevelbekleding met steenstrips wel laten leveren door een echte specialist. Sinds 1999 kunt u gezonder wonen met de hulp van Isoklinker Nederland. Deze specialist kan u dan ook altijd helpen bij het aanleggen van isolerende gevelbekleding met steenstrips.