Makelaar in Naarden met uitgebreide kennis en ervaring

Zoekt u een makelaar in Naarden met uitgebreide kennis en ervaring? Dat is natuurlijk wel zo fijn als u een huis gaat kopen of verkopen. De makelaar biedt ook in Hilversum, ’t Gooi en Bussum een totaalpakket aan. Naast begeleiding bij de aankoop of verkoop kan een makelaar ook het laten maken van een taxatierapport verzorgen. Ook het opstellen van een taxatierapport voor bijvoorbeeld het verkrijgen van een hypotheek al dan niet met Nationale Hypotheek garantie of waardebepaling ten behoeve van een echtscheidingsconvenant kunnen tot de mogelijkheden behoren.

Makelaar Hilversum, Bussum, Naarden en ‘t Gooi: huizenaanbod ook op social media voor extra bereik

Een goede makelaar kan voor u een mooie brochure van uw huis maken. Deze kan aan de geïnteresseerde partij worden aangeboden. Om de woning die u wilt verkopen extra aantrekkelijk te maken voor de aankopende partij helpt een makelaar bijvoorbeeld in Bussum, Naarden, ‘t Gooi of Hilversum u met de juiste indeling van uw woning. Zo wordt alles conform de NEN 2580 richtlijnen ingemeten. In overleg met de verkopende partij wordt een aanbiedingstekst opgesteld. Deze informatie wordt verspreid over diverse huizensites. Veel makelaars bieden ook de mogelijkheid om het huizenaanbod te verspreiden via social media kanalen voor een extra bereik. Bovendien wordt het woningaanbod doorgaans gepresenteerd in de etalage van de makelaar.

Makelaar Hilversum, Bussum, Naarden en ‘t Gooi: het verspreiden van het woningaanbod

Bij een bezichtiging kan een makelaar u goed helpen. Bijvoorbeeld met informatie over de ligging van het huis. Een makelaar in Naarden, Hilversum, ‘t Gooi of Bussum biedt vaak diverse dienstenpakketten. Dat kan gaan van het vormgeven van een zoekopdracht en het dagelijks informeren over het beschikbare aanbod tot aan het begeleiden van de bezichtigingen en daadwerkelijke aankoop van de woning. Het kan allemaal. Grote kans dat u als koper zelf op huizensites aan het kijken bent. Ziet u een geschikte woning? Neem dan contact op met uw makelaar.

Bezoek de website voor meer informatie