5S implementatie? Kies voor persoonlijke coaching en advies van een specialist

Bent u bekend met de SS methode en zoekt u een bedrijf dat u kan helpen met de implementatie hiervan? Kies dan voor een coach van een bedrijf genaamd Blokss. Dit bedrijf begeleidt en coacht u op een hands-on manier. Zo kunt u meteen aan de slag met het verbeteren van uw bedrijfsprocessen. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om over te gaan op implementatie van de 5S methode? Of wellicht een andere manier om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren? De juiste coaching maakt het allemaal mogelijk! Zo blijft u als ondernemer uw bedrijfsvoering verbeteren en optimaliseert u uw dagelijkse processen.

Laat de 5S methode implementatie verzorgen door een interim manager

Denkt u erover na om bedrijfsprocessen binnen uw onderneming te veranderen? Dan is het natuurlijk van belang dat dit op de juiste manier gebeurt. Heeft u er dan al eens aan gedacht om een interim manager in te huren? U kunt hiervoor bijvoorbeeld terecht bij een specialist zoals Blokss. Dit bedrijf levert uitsluitend coaches die al jarenlang ervaring hebben opgedaan binnen grote internationale bedrijven. Hierdoor kunnen ze u perfect helpen bij de implementatie van de 5S methode binnen uw onderneming. En dat is nog maar het begin. Een interim manager kan zorgen voor een breed scala aan strategische veranderingen om uw bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk te maken.

5S methode implementatie verloopt in vijf stappen

Weet u wat de 5S methode is? En wist u dat bij de implementatie u alle vijf fases van de 5S methode moet doorlopen? Een specialist als Blokss kan u helpen met het implementeren van deze methode. De implementatie van de 5S methode verloopt in vijf fases. U begint met de sorteerfase. Hierin bekijkt u wat noodzakelijk en overbodig is binnen uw organisatie. Hierna volgt het schoonmaken. Tijdens deze stap worden ruimtes en gereedschappen schoongemaakt. De schoonmaakmethodes worden vastgelegd voor de toekomst. Tijd voor fase drie: het schikken. In deze fase worden vaste plekken aan bijvoorbeeld gereedschappen toegekend. Tijdens de volgende stap, het standaardiseren, wordt ervoor gezorgd dat u niet voor verrassingen komt te staan. De eerste drie fases worden duurzaam gemaakt. Uiteindelijk is er de laatste fase: het systematiseren. In deze fase wordt gezorgd voor het behoud en de continuïteit van de verbeteringen.

Bezoek de website voor meer informatie