Bent u opzoek naar een unieke werkplek? Lees dan deze vlog

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de omgeving van Amsterdam. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is een ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Evenementenlocatie in omgeving Amsterdam

 

Zoekt u een ruimte voor grote bijeenkomsten of voor kleine vergadering. Bij ons kan het allemaal. Wij bieden ruimte aan waar 150-200 gasten in kunnen, maar ook ruimte waar maar een paar gasten in kunnen. We zorgen voor een ruimte die bij u past. Onze ruimte kunt u voor een dagdeel huren of voor de gehele dag. U krijgt de beschikking over circulaire evenementenruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie. De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Wij beschikken over verschillende circulaire ruimtes. Onze unieke locatie is omringt door een grote tuin waar verschillende evenementen kunnen plaatsvinden. Als duurzame en circulaire evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam denken wij graag mee over de mogelijkheden die bij uw past. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan vertellen wij u hier graag meer over.

Een circulaire ruimte

Er is zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Dit is terug te zien in onze evenementen en werkruimtes. Wij kunnen onszelf daarom met trots een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen. Wij zijn daar erg trots op!  Voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap. Heb je wensen voor catering? Ook hier kunnen wij aan voldoen. Wij bieden een oplossing op maat aan. Er zijn verschillende mogelijkheden; van een borrel tot een lunch of diner. Ben je benieuwd wat C-Bèta voor jou en je gasten kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en samen bieden we een oplossing op maat aan. 

Ontdek bijzondere evenementenlocaties

Ons aanbod bestaat uit bijzondere en unieke evenementenlocaties aan. Dit zorgt voor unieke concepten en ideeën. Wij hebben verschillende ruimtes die aan uw wensen voldoet. We bieden ruimte aan voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten die ook nog eens is uit te breiden zijn.  Ook heeft u de mogelijkheid uit één van onze kassen als unieke evenementenlocatie. De grootste kas heeft plek voor  50 plaatsen en  een bar. Dit maakt het geschikt voor uw gasten of het serveren van een borrel of lunch. De kleine kas van ons is geschikt voor brainstormsessie, vergaderingen en workshop.  Zijn deze ruimtes nog iets te groot voor u dan bieden wij ook nog kleinere ruimtes aan zoals de  ODS Container of de Finch. Deze zijn ideaal als evenementenlocatie voor kleine vergaderingen, presentaties of één-op-één-gesprekken.  

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. 

Bezoek de website voor meer informatie